Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Valsts policija atklāj fotoizstādi "Mūsu darbs - Jūsu drošībai"

Easyget.lv, 21.11.2013. 14:59

No 21.novembra tirdzniecības parkā "Alfa" skatāma ceļojošā fotoizstāde "Mūsu darbs - Jūsu drošībai", kurā izstādītas 20 labākās fotogrāfijas, ko veidojuši gan profesionāli fotogrāfi, gan policijas darbinieki.
Valsts policija atklāj fotoizstādi "Mūsu darbs - Jūsu drošībai"

Izstādes atklāšanā tika apbalvoti izstādes ietvaros rīkotā foto konkursa uzvarētāji. Žūrija, kuras sastāvā bija fotogrāfi Alnis Stakle, Arno Marnics, Uldis Briedis, Sabiedriskās politikas centra "Providus" juriste un pētniece Ilona Kronberga, kā arī Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis, par uzvarētājiem atzina ziņu aģentūras LETA fotogrāfu Ediju Pālenu, piešķirot pirmo vietu. Otro vietu ieguva portāla Kriminal.lv korespondente un fotogrāfe Diāna Spiridovska, trešo fotomākslas students Liepājas universitātē Dāvids Birulis.

Izstādes mērķis ir atgādināt un pastāstīt cilvēkiem par policijas darbu, likt aizdomāties un novērtēt to caur dinamiskām, unikālām un aizraujošām fotogrāfijām.

Tirdzniecības parkā "Alfa" Izstāde būs apskatāma līdz decembra sākumam.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV