Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Traģēdijas dēļ atceļ vairākus pasākumus

Easyget.lv, 22.11.2013. 14:06

Ceturdien notikušās traģēdijas dēļ 23., 24. un 25. novembrī izsludinātas sēru dienas. Līdz ar traģēdiju atcelti vai pārcelti vairāki pasākumi.
Traģēdijas dēļ atceļ vairākus pasākumus

Instrumenti Palladium

"Negribas ticēt, ka tā ir īstenība. Šis ir neaptverami skumjš rīts. Mēs domās esam kopā ar cilvēkiem, kurus skārusi šī traģēdija. Apsvērām šī vakara koncerta atcelšanu, taču nolēmām, ka būt blakus šādā brīdī ir vieglāk kā skumt vienatnē. Apzināmies, ka tas nav daudz, taču šis koncerts būs veltīts tiem, kuru dzīvības aiznesa vakardiena," facebook profilā vēsta mūziķi. Grupas koncerti Palladium notiks 22., 28., 29. 30. novembrī. Tie, kam biļetes iegādātas uz šodienas koncertu, taču vēlme to pārcelt uz kādu no nākamās nedēļas datumiem, to no pirmdienas varēs izdarīt Biļešu Serviss kasē Kongresu namā. Rītdienas, 23.novembra, Instrumenti koncerts tiek pārcelts uz otrdienu, 26. novembri. Rītdienas koncerta biļetes derīgas uz 26. novembra koncertu vai no pirmdienas plkst. 12:00 var tikt atgrieztas Biļešu Serviss kasēs Kongresu namā, vēstīts grupas facebook profilā.

Spēlmaņu nakts

Izmaiņas skars 23. novembrī plkst. 21.15 gaidāmo Spēlmaņu nakts norisi. Paziņojums par šī gada Teātra balvu pasniegšanu sekos drīzumā.

Stravinskis. Stāsts par zaldātu

Tiek atcelts koncerts "Stravinskis. Stāsts par zaldātu", kas bija paredzēts 23. novembrī Spīķeru koncertzālē, ziņo „Latvijas Koncerti”. Iegādātās biļetes var atgriezt jebkurā „Biļešu paradīzes” kasē līdz šī gada beigām. Elektroniski iegādāto biļešu īpašniekiem nauda tiks atgriezta šīs dienas laikā.

Koncerti klubos

Uzstāšanos Vecrīgas kluba "Pulkvedim neviens neraksta 18. gadu svinību kulminācijā šovakar atcēlusi grupa Satellites LV. Pārcelts klubā "Melnā piektdiena" šovakar gaidāmais smagās mūzikas koncerts Moka Metal Crew 9. Norises datums tiks izziņots drīzumā. Arī kluba "Depo" vadība ziņo par šovakar gaidāmā grupas Zig Zag koncerta atceļšanu.

McDonald’s labdarības pasākums

McDonald’s atceļ svētdien, 24. novembrī, plānoto ikgadējo labdarības pasākumu McHappy Day visos McDonald’s restorānos, kā arī labdarības koncertu tirdzniecības centrā Spice.

Intara Busuļa un Abonementa orķestra koncerti Citā©

Intars Busulis un Abonementa orķestris 24. novembrī Dailes teātrī paredzētos koncertus „Citā©” pārceļ uz 2014. gada 26. janvāri. Koncerti notiks Dailes teātra Lielajā zālē, tajos pašos laikos, kā tas bija iecerēts sākotnēji, - plkst. 13:00 un plkst. 18:00. Koncertus varēs apmeklēt ar tām pašām ieejas biļetēm, kuras bija paredzētas 24. novembra koncertiem. Tie skatītāji, kuri dažādu apstākļu dēļ tomēr nevarēs apmeklēt 26. janvāra koncertus, ieejas biļetes varēs apmainīt pret naudu visās „Biļešu Paradīzes” kasēs.

Ģimenes diena Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs atceļ 24. novembrī paredzēto ģimenes dienu, bet muzejs būs atvērts apmeklētājiem. Līdz svētdienai muzeja ekspozīcijā apskatāma vienīgā vizuālā liecība no Latvijas valsts proklamēšanas brīža, leģendārā Latvijas vēstures relikvija - Viļa Rīdzenieka lielformāta kolorētā oriģinālfotogrāfija „Latvijas valsts pasludināšana 1918. gada 18. novembrī”, ziņo muzeja pārstāvji.

LIDO egles iedegšana

LIDO Atpūtas centrā Krasta ielā 24. novembrī paredzētās 22 metrus augstās egles iedegšanas pasākums pārcelts uz sestdienu, 30. novembri, plkst. 18:00.

Aijas Andrejevas albuma prezentācija

Atcelts šovakar mūzikas namā Daile plānotais dziedātājas Aijas Andrejevas jaunā dziesmu albuma "Mežā" prezentācijas koncerts. Koncerts pārcelts uz nākamo nedēļu, 27.novembri. Iegādātās biļetes ir derīgas.

Daugavpils teātra izrādes

Daugavpils teātris atceļ izrādi „Kazanova.Henrieta.Venēcija.”, kas bija paredzēta 23. novembrī. Pārceltā izrāde notiks 4. decembrī. Iegādātās biļetes būs derīgas vai būs iespēja par tām saņemt naudu atpakaļ, griežoties teātra kasē (654 26520). Tiek atcelta arī Daugavpils teātra viesizrāde „Melu detektors” Rīgā (Maskasva namā) 25. novembrī. Biļetes būs iespēja atgriezt Biļešu Paradzīzes kasēs.

Bilžu Blūza koncerts

Šovakar  Rīgas Kongresu nama Jaunajā zālē paredzētais mūzikas un mākslas festivāla „Bildes 2013” Blūza koncerts pārcelts uz trešdienu, 27. novembri.

Operešu melodiju koncerts Ziemeļblāzmā

Pārcelts svētdien, 24. novembrī, plkst.17:00 kultūras pilī Ziemeļblāzma plānotais operešu melodiju koncerts. Plānotais koncerts "Štrauss, Lehārus un ..." notiks 27. novembrī plkst.19:30 turpat kultūras pilī Ziemeļblāzma. Iegādātās biļetes ir derīgas pārceltā koncerta apmeklējumam vai ari tās iespējams atgriezt "Biļešu paradīzes" vai k/p Ziemeļblāzma kasēs līdz 24. novembra vakaram. 

Izmaiņas Dailes teātra repertuārā

Dailes teātrī atceltas izrādes "Eņģeļi Amerikā" un "Biedre Zariņa" 24.novembrī un izrāde "Preilenīte" 25.novembrī. Iegādātās biļetes lūdzam nodot "Biļešu Paradīzes" kasēs vai samainīt - "Eņģeļi Amerikā" uz 3.decembra vai 11.februāra izrādēm, "Biedre Zariņa" uz 6. vai 11.februāra izrādēm. Sakarā ar Intara Busuļa 24.novembra koncertu pārcelšanu uz 26.janvāri tiek atcelta izrāde "Šeipings" 26.janvārī. Iegādātās biļetes lūdzam nodot "Biļešu Paradīzes" kasēs vai samainīt uz izrādēm citos datumos. 23. un 24.novembrī būs slēgta arī „Eiro izstāde”.

Foto (c) Gerald Bakker

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV