Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Izdots dizaina plānotājs ar 57 fotogrāfu darbiem

Easyget.lv, 26.11.2013. 10:36

Dienasgaismu ieraudzījis jauns Latvijas dizaina izdevums - 2014. gada iknedēļas plānotājs ar 57 starptautisku jauno fotogrāfu darbiem.
Izdots dizaina plānotājs ar 57 fotogrāfu darbiem

Galerijas:

ISSP plānotājs tiek izdots jau otro gadu, un tajā redzamās fotogrāfijas tapušas Starptautiskās fotogrāfijas vasaras skolas laikā Kuldīgā.

2014. gada plānotājs ar Starptautiskās fotogrāfijas vasaras skolas (ISSP 2013) dalībnieku darbiem turpina ISSP katalogu tradīciju jaunā veidolā, padarot fotogrāfiju plašāk pieejamu un izmantojamu ikdienā. 57 nedēļu atvērumi satur 57 oriģinālas vasaras skolas dalībnieku fotogrāfijas, kuras tika iekļautas ISSP noslēguma izstādē Kuldīgā šī gada augustā. Profesionāļu aprindās par Eiropā labāko dēvētajā fotogrāfijas vasaras skolā, kas Latvija norisinājās jau astoto gadu, šogad piedalījās 71 fotogrāfs no 23 pasaules valstīm.
Plānotājs ir radīts sadarbībā ar Kuldīgas Novada pašvaldību un Latvijas Mākslas akadēmiju, kas atbalsta jaunu un inovatīvu dizaina produktu tapšanu, kā arī AS Antalis. Dizainu veidojuši Artis Briedis un Rūta Briede no dizaina apvienības rabit!!

Plānotāju jau šonedēļ iespējams iegādāties Latvijas Fotogrāfijas muzejā, Birojnīcā, veikalos Lukabuka, Valda Ošiņa rakstāmlietas, Taste Latvia, Riija, M50 un citos, kā arī internetā (www.issp.lv).

Plānotājs aplūkojams te: http://issuu.com/issp.latvia/docs/issp_2014_planner

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV