Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Jūrmalas teātris iestudē Leldes Stumbres „Spalvas”

Easyget.lv, 03.12.2013. 10:10

Šonedēļ Jūrmalas teātrī pirmizrādi piedzīvos izrāde – trilleris „Splavas”
Jūrmalas teātris iestudē Leldes Stumbres „Spalvas”

„Dzīve parasti izrādās sarežģītāka nekā vienkāršais laimes solījums, kas cilvēkam tiek dots bērnībā... 

...Un vai pasaulē vispār pastāv godīgums un taisnība, draudzība un... mīlestība? Tik daudz par to tiek runāts, bet cilvēks jau nākamajā mirklī to aizmirst un pakļaujas tikai savām iegribām,” lasāms Leldes Stumbres lugā „Spalvas”, ko iestudē Jūrmalas teātra radošā komanda.

Lelde Stumbre ir viena no spilgtākajām latviešu dramaturģēm. Viņas lugas ir pārpilnas intrigu, noslēpumu, paslēpju un atmaskošanu. Arī lugu „Spalvas” (1995) caurauž psiholoģiski smalki intrigu pavedieni, kas ne mirkli neļauj atslābt lasītāju, skatītāju uzmanībai.

Jūrmalas teātrī „spalvainais latviešu trilleris” liks skatītājam pašam izmeklēt, secināt un minēt, kurš, galu galā, ir kādas pavisam parastas latviešu ģimenītes ekstrēmās situācijas vaininieks, kurš upuris. Izrādē piedalīsies Dace Broka, Gundega Baušeniece, Mārtiņš Pika un Daniels Amčislavskis, režisors - Imants Jaunzems, konsultante - Santa Grīnfelde.

Pirmizrādes 6. decembrī plkst. 19.00 un 8. decembrī plkst. 16.00. Izrādi bērniem līdz 12 gadu vecumam apmeklēt neiesaka.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV