Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Runcis Puncis sagaida Ziemassvētkus

Easyget.lv, 03.12.2013. 16:41

Izdevniecība “White Book” mazos lasītājus iepriecina ar Robs Skotons grāmatu “Priecīgus Ziemassvētkus, Punci!”
Runcis Puncis sagaida Ziemassvētkus

Vēl pavisam nesen iznāca pirmā grāmatiņa par runci Punci, un mazais minču puika pavisam īsā sprīdī ir paguvis iekarot un savaldzināt arī Latvijas mazo lasītāju sirdis. Tuvojoties svētku laikam, izdevniecība “White Book” laidusi klajā trešo grāmatiņu par runča Punča piedzīvojumiem, un šoreiz, protams, runcītis gaida Ziemassvētkus.

Lai bērns priecātos par uzdāvinātu grāmatu, tai jābūt spožai, krāsainai un, vēlams, ar valdzinošu un blēņu pilnu galveno varoni. Tieši tāds ir runcis Puncis. Pirmā grāmatiņa vēsta par Punča satraukumiem pirmajā skolas dienā, otrajā mazie lasītāji var dzīvot līdzi Punča pārdzīvojumiem, pirmo reizi dodoties uz baseinu.

Šoreiz tuvojas Ziemassvētki, un Puncītis ir nolēmis uzrakstīt vēstuli Ziemassvētku vecītim. Runcītis vēlas saņemt lielu, lielu dāvanu, tomēr tikai labiem kaķiem tiek ļoti lielas dāvanas...
Pēdējā brīdī mincīša galvā iezogas biedējoša doma, kas liek astītei notrīcēt un sarauties – vai viņš tiešām ir bijis gana labs kaķis? Kā kaķu puika sagaidīs svētku rītu, un vai vecītis viņam būs atnesis lielu dāvanu, uzzināsiet, lasot šo skaisto grāmatu.

Grāmatas par mazo, ņipro kaķu puiku māca nebaidīties no atšķirīgā un nezināmā, tās māca gan draudzēties, gan palīdzēt mammai sagatavoties svētkiem. Turklāt pat vismazākie lasītāji varēs paši lasīt līdzi, jo grāmata ir drukātiem burtiem.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV