Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Foto: Rīgā atklāta jauna pop-up mākslas galerija

Easyget.lv, 23.12.2013. 21:12

Rīgas kultūras un mākslas notikumu norišu karti papildinājis atraktīvs projekts „Pop-up mākslas galerija”, kurā piedāvās daudzveidīgas, profesionālas, pozitīvas mākslas pieejamību.
Foto: Rīgā atklāta jauna pop-up mākslas galerija

Galerijas:

Pop-up mākslas galerija saimnieki izstādei sarūpējuši īpaši spilgtu mākslinieku darbu plejādi, kuru vidū gan sabiedrībā atzītu mākslinieku radīti darbi, gan nesen Latvijas Mākslas akadēmiju absolvējuši mākslinieki. Starp autoriem - Kristīne Luīze Avotiņa, Elizabete Melbārzde, Ilze Avotiņa, Kristīne Kvitka, Alise Mediņa, Anna Laicāne, Zane Balode, Agnija Ģērmane, Neonilla Medvedeva, Ieva Liepiņa, Jānis Ziņģītis, Ilze Preisa, Karlīna Vītoliņa un citi labi autori.

Pop-up mākslas galerijas iniciatīva sasaucas arī ar Rīga 2014 atklāšanas pasākumiem, kas meklē un veicina kultūras atklāsmes ne vairs muzejos, galerijās un kultūras iestādēs, bet iziet sabiedrībā, pilsētas ielās un pagalmos. Mākslinieki radošas un gaismpilnas iniciatīvas saskata mums apkārt, mūsu ikdienas kultūrtelpā, māksla iemājo arī daudzu rīdzinieku un pilsētas viesu ierasto taku krustpunktā, tirdzniecības centra Galleria Rīga 6. stāvā, kur darbosies pašmāju gleznotāju un mākslas mīļotāju uzburtā Pop-up mākslas galerija.

„Pop-up mākslas galerija” veidota kā alternatīva mākslas radītāju un baudītāju satikšanās vieta, kurā starp daudzkrāsu gleznām rosās pašas to radītājas un vienlīdz gaidīts ir gan mākslas zinātājs, gan pirmatklājējs, kas, daloties iespaidos un mainoties ikdienas lomām, no mākslas vērotāja var kļūt par tās radošu daļu.

Izstāde turpināsies līdz 28. februārim. Adrese: Dzirnavu iela 67, Rīgā, t/c „Galleria Rīga”, 6. stāvā. Ieeja bez maksas.

Foto: Pop-up mākslas galerijas atklāšana. Foto (c) Didzis Grodzs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV