Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kinoskatītājus aicina balsot par festivāla filmām

Easyget.lv, 07.01.2014. 15:28

Līdz 17. februārim mājas lapā „MyFrenchFilmFestival” iespējams nobalsot par savu mīļāko filmu.

Tiešsaistē notiekošā filmu festivāla „MyFrenchFilmFestival” ietvaros Francijas institūts Latvijā aicina noskatīties īsfilmas, kuras, demonstrētas divos Kino kluba seansos, tiek piedāvātas savstarpējai sacensībai.

Pirmajā Kino kluba seansā 22. janvārī plkst. 18.30 Francijas institūtā tiks demonstrētas piecas īsfilmas:

  • „Septītās debesis” – Sofians dzīvo kādā Parīzes priekšpilsētiņā. Niknuma pilns puisis, kas cenšas līdzināties savu draugu pulkam. Pretrunu pilnais Sofians iemieso bezmērķīgo, dzīves apjukušo jauniešu, kas dzīvo noslēgtā vidē, paaudzi.
  • „Māls” – Alekss pozē. Kāda kundze gados veido. Pavisam ierasta situācija, ja vien šī kundze nebūtu akla, un varētu saskatīt kaut ko vairāk par viņa rokām. Krunkainās rokas, kas tiek novietotas uz jaunā vīrieša kailā ķermeņa. Alekss piedzīvos pavisam neierastu pozēšanas seansu.
  • „Pirmais solis” – divpadsmitgadīgais Saša nodarbojas ar daiļslidošanu. Tēvs viņu kaismīgi atbalsta, taču Saša ir iemīlējies un viņa vienīgā vēlme ir dejot uz ledus kopā ar Rebeku.
  • „Aizbēgšana” – Lakdars, kādas nepilngadīgo likumpārkāpēju patversmes Marseļā audzinātājs, pavada uz tiesu savu aizstāvamo Sabrinu, kura ir notiesāta par kādu senu pārkāpumu. Lakdars ir pārliecībā, ka viņu pūles tiks atlīdzinātas.
  • „Franču stilā” – kāda pēcpusdiena Luija XIV laikmeta Versaļā.

Ieeja bez maksas. Filmas franču valodā ar subtitriem angļu valodā.

Nākamais filmu seanss notiks 5. februārī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV