Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Rīgā turpinās festivāls Ziemassvētku egļu ceļš

Easyget.lv, 08.01.2014. 21:22

Festivāla „Ziemassvētku egļu ceļš” vides objekti būs apskatāmi līdz pat 19. janvārim.

Rīdzinieki un pilsētas viesi vides objektus skatīt aicināti vakaros, kad iedegts pilsētas apgaismojums un tie redzami visniansētāk.

Rīgā par tradīciju kļuvušais vides objektu festivāls simboliski ievada Rīgas, kā 2014. gada Eiropas kultūras galvaspilsētas notikumus. Šogad festivāla ekspozīcijā skatāmi 65 izcilākie iepriekšējo gadu profesionālu mākslinieku, Latvijas Mākslas akadēmijas studentu un radošo industriju pārstāvju darbi un daudz jaunu, interesantu 2013. gadā tapušo projektu. Vides objekti pārsteidz ar ideju oriģinalitāti un realizēšanā pielietoto materiālu daudzveidību, sākot no gaismas instalācijām, līdz pat koka, stikla, ķieģeļu un siltuma izmantošanai.

Visus festivāla objektus iespējams apskatīt, izmantojot īpaši sagatavotu festivāla ceļvedi - karti, kura atrodama interneta vietnē www.eglufestivals.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV