Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Liepājā atklās jauno mediju mākslas izstādi

Easyget.lv, 15.01.2014. 16:56

No 21. janvāra “Jauniešu mājā” būs skatāma Liepājas Universitātes bakalaura studiju programmas „Jauno mediju māksla” 1. kursa studiju moduļa „Vizuālā valoda” gala darbu izstāde „Tilts”, informē izstādes veidotāju pārstāve Marta Matuzeviča.

Izstādē būs apskatāmi audiovizuāli darbi, fotogrāfijas, interaktīvas instalācijas, kā arī zīmējumi un grafika. Kaut arī darbu forma, raksturs un izpildījums ir atšķirīgs, tos vieno kopīgs konceptuāls motīvs – tilts. Dažādas interpretācijas par tiltu kā savienojumu starp diviem krastiem, cilvēkiem, procesiem u.tml. tiešā un pārnestā nozīmē. Tilts ir komunikācija, medijs, kultūra, tehnoloģijas, tilts ir cilvēks.

Izstādes svinīgā atklāšana notiks 21. janvārī plkst. 18:00. Liepājas „Jauniešu mājā”, Kungu ielā 24. Interesenti to varēs apskatīt līdz 24.janvārim katru dienu no 10:00 – 20:00. Ieeja apmeklētājiem bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV