Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Vislatvijas dramaturgu lasījumi "10 minūtes slavas" sāksies Liepājā

Easyget.lv, 15.01.2014. 17:51

17. janvārī plkst. 15:00 Liepājas Teātrī norisināsies vislatvijas dramaturgu lasījumu "10 minūtes slavas" Kurzemes posms, informē Latvijas Dramaturgu ģildes pārstāve Rasa Bugavičute.
Vislatvijas dramaturgu lasījumi "10 minūtes slavas" sāksies Liepājā

Lasījumos, izņēmuma kārtā, nespējot izvēlēties vien četrus lasītājus, piedalīsies pieci dalībnieki - Aleksandra Lielās, Baiba Dēķena, Ieva Viese, Liene Kāposta un Ivars Ozoliņš. Ekspertu kārtā šajā posmā būs teātra zinātniece Līga Ulberte, režisors Leons Leščinskis un dramaturģe Rasa Bugavičute.

Dramaturgu lasījumi "10 minūtes slavas" norisinās jau trešo sezonu. To mērķis ir veicināt jaunu lugu ideju attīstību, kā arī iepazīstināt plašāku sabiedrību ar jauniem dramaturgiem un dramaturģisku darbu tapšanas procesu. "10 minūtes slavas" Latvijā sadarbībā ar Latvijas Dramaturgu ģildi un "Dirty Deal Teatro" rīko biedrība "Darbnīcas", to atbalsta Latvijas republikas Kultūras ministrija un Valsts Kultūrkapitāla fonds.

Lasījumus apmeklēt aicināti visi interesenti, ieeja pasākumā bez maksas. Papildus informācija par lasījumiem interneta vietnē www.darbnicas.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV