Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Vācu kino klubā – filma „Okeāna krāsa”

Easyget.lv, 24.01.2014. 09:57

Ceturtdien, 30. janvārī, plkst. 19:00 kinoteātrī Splendid Palace Vācu kinoklubā iespējams noskatīties filmu “Okeāna krāsa” - aktuālu filmu par humanitārajām un politiskajām problēmām Eiropā saskarsmē ar afrikāņu ieceļotāju straumi.
Vācu kino klubā – filma „Okeāna krāsa”

Posts brīvdienu paradīzē - vācu tūriste Natālija Kanāriju salās nejauši kļūst par bēgļu traģēdijas liecinieci. Krastā ir izskalota laiva ar afrikāņu bēgļiem, starp izdzīvojušajiem Natālija redz vīrieti ar mazu bērnu. Viņa grib palīdzēt, taču policists sūta sievieti prom – ikdiena padarījusi viņu cietsirdīgu. Taču bēglis Zola un mazais Mamadū uzņem kontaktus ar vāciešiem, un Natālija – pretēji vīra gribai – izšķiras par palīdzības sniegšanu. Tomēr nauda, ar kuru viņa vēlas palīdzēt afrikānim aizbēgt uz kontinentu, noved līdz katastrofai, kuru Natālija nevarēja paredzēt.

Režija: Megija Perena, krāsaina, 91 min., Vācija 2010/11. Lomās: Sabīne Timoteo, Alekss Gonsaless, Ibērs Kundē, Frīdrihs Mike, Natālija Posa, Dami Adēri u.c.

Filma vācu valodā, subtitri angļu valodā, sinhrons tulkojums latviešu valodā.

Vairāk: www.diefarbedesozeans.de/

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV