Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Gaidāms jauns humora raidījums "Valstī viss ir kārtībā!"

Easyget.lv, 27.01.2014. 17:21

Kad valstī notiekošie procesi nereti liek pasmaidīt, TV3 piedāvā atbilstošu raidījumu "Valstī viss ir kārtībā". Raidījuma dalībnieku lomā iejutīsies ar dzirkstošu humora izjūtu apveltītas personības Baiba Sipeniece-Gavare, Valters Krauze, Nadežda Kokina, Jānis Skutelis un Zuarguss.
Gaidāms jauns humora raidījums "Valstī viss ir kārtībā!"

Latvijā viss ir labi!

Jaunā TV3 raidījuma "Valstī viss ir kārtībā" galvenais uzdevums ir, izmantojot žurnālistikas, analīzes un sarunu šovu palīdzību, realizēt pašu svarīgāko – lai cilvēki ierauga savām acīm, cik Latvijā viss ir labi. "Raidījuma "Valstī viss ir kārtībā" komanda atklās, cik valstī viss ir labi ar tiesu sistēmu, izglītības kvalitāti, pensijām, skolotāju algām, narkotiku tirdzniecību. Turklāt Latvijas iedzīvotāju emigrācija noris sekmīgi, demogrāfija ir stabili maza, nabadzība turas lielos apjomos, Saeima un valdība joprojām ir no tautas uzticības brīva," vēsta raidījuma veidotāji.

Paredzētās raidījuma rubrikas palīdzēs atklāt Latvijas patieso veiksmes stāsta ainu – Latvijas un pasaules ziņas, spilgti viesi studijā, Saeimas atrunu analīze, interneta komentētāju ekspertīze par svarīgākajiem valsts jautājumiem un televīzijas veikala jaunākie piedāvājumi.

Valters Krauze ir pārliecināts: "Mēs reāli varam pierādīt, ka valstī vismaz kaut kas ir kārtībā, ja, protams, mākam par sevi pasmieties. Un tā kā mums tagad ir jauna valdība, tad izskatās, ka mums būs diezgan daudz iemeslu, lai pasmaidīšana par sevi būtu iespējama."

Latvijas veiksmes stāsts nav tikai polittehnoloģisks mīts

Jānis Skutelis stāsta: "Dažkārt ir ļoti daudz un dažādos veidos jāatkārto tas, ko it kā cilvēki zina, ka valstī tiešām viss ir kārtībā. Katru nedēļu no dažādiem padziļinātiem analīzes griezumiem vēlreiz un vēlreiz tas ir jāatkārto, lai mēs to tiešām saprastu". Skuteļa komentāram pievienojas arī Zuarguss, piebilstot: "Mediji reāli nerāda, cik ļoti viss ir labi. Latvijas veiksmes stāsts nav tikai polittehnoloģisks mīts. Tāpēc mums šī patiesība, cik ļoti labi un, ka viss ir kārtībā, jāmāk parādīt. Lai to izdarītu, mums raidījumā būs elitāri, nekur citur neredzēti eksperti no antropoloģijas, ekumēnistikas, folkloristikas, interneta un kosmonautikas, kas ar grafikām un spilgtiem citātiem mūs visus par to pārliecinās".

Jaunais raidījums "Valstī viss ir kārtībā" no 14. februāra 20:20 piektdienās kanālā TV3.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV