Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Izrāde “Cik Tuvu?” - pēdējā ziemas mēnešos

Easyget.lv, 04.02.2014. 10:23

Šovakar, 4.februārī, plkst. 19:00 Ģertrūdes ielas teātri pēdējo reizi ziemas mēnešos notiks apvienības "Dejas Anatomija" jaunāko darba “Cik Tuvu?” izrāde.
Izrāde “Cik Tuvu?” - pēdējā ziemas mēnešos

Laikmetīgās dejas apvienība “Dejas Anatomija” Jauno 2014. gadu uzsāka ar “Cik tuvu?” viesizrādēm Valmierā un Ainažos, aicinot reģionu skatītājus iepazīt, izprast un izmēģināt savas prasmes laikmetīgajā dejā. Abu pilsētu Kultūras namu/centru direktori ir vienisprātis, ka šādu viesizrāžu norise un piedāvājums reģionu iedzīvotājiem ļauj iepazīties ne vien ar jaunām tendencēm kā mūsdienu mākslā tiek rādīta kustība un deja, bet arī kā caur kustību var runāt par aktuālo. Izrādes tēma, dejotāju fiziski spēcīgais izpildījums un emocionālā enerģijas iedarbe ļoti uzrunāja reģionu skatītājus un izrāde guva lielu viņu atzinību.

“Dejas Anatomija” (DA) kā apvienība, kas regulāri gan veido, gan piedalās laikmetīgās dejas izrādēs, arī šogad turpinās aktīvu darbību, pilnveidojot Latvijas laikmetīgo skatuvi ar sev raksturīgo, pat atškirīgo rokrakstu, kur nepārtraukti ir dejas un kustību mākslas jauno formu un izpausmju tehnikas meklējumi, īpašu uzmanību pievēršot dejas sintēzei ar citām mākslas jomām.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV