Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt “LEGO filmu”

Easyget.lv, 06.02.2014. 09:27 | komentāri (2)

7.februārī Latvijas kinoteātros iznāk “LEGO filma” (“The LEGO Movie”) - 3D animācijas lente, kuras darbība risinās LEGO konstruktoru pasaulē.
Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt “LEGO filmu”

Jauno filmu veidojuši lentes "Mākoņains, gaidāms kotlešu lietus" autori, un tā radīta 3D datoranimācijas tehnikā, piešķirot tai klasiskās multiplikācijas vizuālo izskatu.

“LEGO filma” ir stāsts par Emetu, visparastāko minifigūriņu, kurš pārpratuma pēc tiek noturēts par īpašām spējām apveltītu glābēju. Viņam tiek uzticēta izšķirošā loma cīņā pret tirānu, kurš vēlas iznīcināt lego pasauli, salīmējot kopā tās detaļas. Šim uzdevumam Emets ir absolūti nesagatavots, taču viņš ar entuziasmu iesaistās pasaules glābšanā kopā ar visdažādākajiem varoņiem - Vitrūviju, Mežoni, Betmenu, Supermenu un daudziem citiem. Filmu producējusi studija “Warner Bros.” un “Village Roadshow Pictures” sadarbībā ar “Lego System A/S”.

Atzīmējot filmas iznākšanu uz Latvijas lielajiem ekrāniem, 5.februāra vakarā Rīgas kinoteātrī “Kino Citadele” notika “LEGO filmas” Latvijas pirmizrādes seanss, kurā mazajiem skatītājiem bija iespēja piedalīties dažādās atrakcijās, bet pēc tam kopā ar vecākiem, kuru vidū bija arī mūziķi, aktieri un citi sabiedrībā zināmi cilvēki, noskatīties jauno animācijas filmu.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV