Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Argentīnas tango nodarbības Valentīndienā

Easyget.lv, 07.02.2014. 09:53

Valentīndienā, 14.februārī, Latvijas vecākā Argentīnas tango skola „TangoStudio” aicina romantiskā gaisotnē apgūt tango pamatus. Aicināti visi, jebkurā vecumā, var nākt arī bez partnera.
Argentīnas tango nodarbības Valentīndienā

Nodarbība notiks Dejas un personības kultūras centrā I-DEJAS MĀJA Rīgā, Rūpniecības ielā 32b (ieeja no pagalma) no plkst. 20:00 līdz 22:00.

Vakaru vadīs tango pasniedzēji Aigars Stirna un Diana Germane.

Tie, kas vēlēsies turpināt mācīties tango, varēs apmeklēt nodarbības arī sestdien un svētdien, 15. un 16.februārī. Šajās dienās I-DEJAS MĀJA notiks intensīvais Argentīnas tango seminārs iesācējiem bez un ar nelielām priekšzināšanām.

Iepazīsim dažādus tango elementus, vadīšanu un sekošanu, mācīsimies labāk ieklausīties sevī un viens otrā, uzticēties, improvizēt, būt radošiem.

Lūdzam pieteikties iepriekš (vietu skaits ir ierobežots) pa tel.26344457 vai e-pastu aigars@tangostudio.lv.

Šobrīd nodarbības iesācējiem un dejotājiem ar priekšzināšanām jau notiek Kaņepes Kultūras Centrā (Skolas ielā 15, Rīgā) un Karine Dance studijā, Bruņinieku ielā 36 (3.korpuss). Marta sākumā plānota arī jauna regulāra grupa iesācējiem centrā I-DEJAS MĀJA.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV