Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

"Staigājošie miroņi" atgriežas kanālā "Fox"

Easyget.lv, 10.02.2014. 09:38

Apokaliptiskās drāmas jaunākās, 4.sezonas otrajā daļā būs jauni sižeta pavērsieni, bet nemainīgi valdīs sakāpināta spriedze un emocionāls piesātinājums.
"Staigājošie miroņi" atgriežas kanālā "Fox"

Uzticamajiem faniem par prieku pirmdien, 10.februārī, ar svaigākajām sērijām televīzijas kanālā "Fox" atgriežas viens no visu laiku izcilākajiem zinātniskās fantastikas un šausmu seriāliem "Staigājošie miroņi" ("The Walking Dead"), pastāstīja "Fox International Channels" (FIC) sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.

Jaunajā sezonā turpināsim sekot līdzi notikumiem, kādi risinās pasaulē pēc šausminoša apokaliptiska holokausta. Izdzīvojusi tikai saujiņa cilvēku, kurus ik uz soļa vajā asinskāri zombiji. Drošsirdīgais šerifa palīgs Riks Graimss kopā ar citiem izdzīvotājiem skarbos apstākļos meklē drošu patvēruma vietu.

Jaunās sezonas pirmajā daļā ļaudis no miesu ēdošajiem staigātājiem patveras bijušā cietuma ēkā, taču daudzi no viņiem saslimst ar nezināmu slimību, nomirst un pēc nāves pārvēršas par tādiem pašiem zombijiem, kādi klejo aiz cietuma mūriem. Pirmā daļa noslēdzas ar sevišķi postošiem notikumiem - prātā sajukušais pilsētas gubernators sagrauj cietuma ēku.

Zaudējuši pajumti, Riks un pārējie izdzīvojušie dodas prom, bet katrs uz savu pusi, paliekot neziņā cits par cita likteni. Ārpus cietuma mūriem izdzīvotājiem draud vēl lielākas briesmas un uzglūn jauni ienaidnieki. Viņi ir spiesti izdarīt smagas izvēles un pieņemt sirdi plosošus lēmumus. Daļa cilvēku šajā dramatiskajā cīņā par eksistenci salūst, bet citi spēj atrast sevī spēku cīņu turpināt, nezaudējot cilvēcību arī ekstremālos apstākļos.

Seriāls "Staigājošie miroņi", kurš debitēja 2010.gada 31.oktobrī, Viso Svēto jeb Helovīna dienā, nominēts daudziem apbalvojumiem un saņēmis kopumā 11 balvu, tostarp "Zelta globusu" kā labāka televīzijas drāma un divas prestižās "Emmy" balvas.

Skaties seriāla "Staigājošie miroņi" 4.sezonas otro daļu kanālā "Fox" pirmdienās, plkst. 20.00, sākot no 10.februāra!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV