Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Mārcis Lācis iestudē leļļu izrādi pieaugušajiem

Easyget.lv, 25.02.2014. 11:24

17. martā Dirty Deal Teatro pirmizrādi piedzīvos režisora Mārča Lāča savdabīgs trilleris “Medījums”, kas būs leļļu teātra izrāde pieaugušajiem, informē teātra pārstāve Aija Murāne.
Mārcis Lācis iestudē leļļu izrādi pieaugušajiem

Noslēpumainajā meža pasaulē realitāte saaugusi ar absurdiem un neticamiem notikumiem. Vientuļā meža būdā dzīvo vecs Mednieks kopā ar nomedīto zvēru – Zaķa, Brieža, Āža un Lāča – trofejām, kas nevar vien sagaidīt atriebības stundu. „Medījums” ir izrāde par garīgām traumām, kas radušās no mīlestības, kaisles un stiprām ilgām pēc citādas dzīves.

Režisors Mārcis Lācis ar izrādi “Medījums” attīsta radošās apvienības UMKA.LV iesāktos eksperimentus leļļu teātra jomā Latvijā. Te dažādas leļļu tehnikas un dramatiskā teātra aktieri pastāvēs kā līdzvērtīgi spēles partneri, lai atklātu Mednieka stāstu.

Izrādes “Medījums” aktieru sastāvu veido Jānis Skanis, Mārtiņš Brūveris, Armands Berģis, Antons Zamišļajevs, Mārcis Lācis.

Dirty Deal Teatro ir šobrīd aktīvākais teātris Latvijā, kurā iespējams pieredzēt leļļu un objektu teātra izrādes pieaugušo auditorijai. Darbība šajā nišā sākās kopā ar radošo apvienību UMKA.lv, kurā strādājis arī Mārcis Lācis.

Mārcis Lācis absolvējis Latvijas Kultūras akadēmiju 2004. gadā un kopā ar domubiedriem darbojies radošajā apvienībā UMKA.lv. Lācis iepriekš ir iestudējis izrādes “Quo vadis?” (Dirty Deal Teatro), “Novakars: Kopsavilkums” (Latvijas Nacionālajā teātrī), “Skalbi un Valdi” (kopā ar Regnāru Vaivaru Latvijas Nacionālajā teātrī), “Runcis zābakos” (Liepājas teātrī) u.c.

Izrādes notiks 17. un 23. martā plkst. 19:00.

Biļešu cena: EUR 8,54 (LVL 6), skolēniem, studentiem, penisonāriem EUR 5,69 (LVL 4). Biļetes var iegādāties “Biļešu Paradīze” kasēs un http://www.bilesuparadize.lv.

Vairāk informācijas www.dirtydeal.lv/teatro un www.draugiem.lv/Dirty-Deal-Teatro

Foto: Publicitiātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV