Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Izdots Kārenas Vaitas romāns “Liedaga koki”

Easyget.lv, 25.02.2014. 16:13

Apgādā Kontinents izdotais amerikāņu rakstnieces Kārenas Vaitas romāns “Liedaga koki” liks aizdomāties par ģimenes, piederības un izcelsmes nozīmi cilvēka dzīvē.
Izdots Kārenas Vaitas romāns “Liedaga koki”

Kārenai Vaitai piemīt neparastā spēja ar valodas trumpjiem īpaši šarmanti izspēlēt ikvienu tēmu pārliecinoši cilvēcīgi, ienesot tekstā daudz gaišu nokrāsu, mīlestības un cerības apsolījuma. Eleganti un aizkustinoši. Lieliska dāvana izsmalcinātas prozas cienītājiem.

Džūlija, pieredzējusi un veiksmīga mākslas galerijas darbiniece, nonāk neapskaužamā situācijā. Apstākļu spiesta, viņa dodas tālā ceļā pāri kontinentam, lai mantotu savas draudzenes māju okeāna krastā. Nonākusi galā, Džūlija attopas iesaistīta lielā un senā ģimenē, kuru vieno sarežģītas attiecības, neatrisināti noslēpumi un cerība, un kurā arī viņai ir paredzēts savs uzdevums, kas jāizpilda.

Romānā pausto emociju gamma pārliecinoši atmirdz visās varavīksnes krāsās. Jaunas dzīves un mīlestības apsolījums ir izstieptas rokas attālumā, ja vien izdosies atstāt nevajadzīgās lietas pagātnē.

The Huffington Post nosaucis Kārenu Vaitu par mūsdienu Dafni Di Morjē.

Kārenas Vaitas romāni pastāvīgi piedalās dažādos konkursos un ir saņēmušas apbalvojumus - RITA, SIBA, Gada labākais romāns un citi apbalvojumi.

Blīvi un meistarīgi savīts stāsts, ievelkošs un pilns mistēriju. - Atlanta Journal Constitution

Vietas izjūtas radīšana ir viena no Kārenas Vaitas spēcīgākajām prasmēm. Šī vieta ir ar savu raksturu – sīksta un elastīga, tāpat kā cilvēki, kas sauc šo vietu par savām mājām. The Romance Dish

No angļu valodas tulkojusi Gunita Mežule, vāka dizaisn Artūrs Zariņš, 448 lpp.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV