Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Foto: Tuvojas pirmizrāde „Milēdijai” ar Agnesi Zeltiņu tutullomā

Easyget.lv, 06.03.2014. 10:41

7. martā Dailes teātra Lielajā zālē pirmizrādi piedzīvos Ērika Emanuela Šmita iestudējums „Milēdija” - gandrīz komēdija pēc Aleksandra Dimā romāna „Trīs musketieri” motīviem Dž.Dž.Džilindžera režijā.
Foto: Tuvojas pirmizrāde „Milēdijai” ar Agnesi Zeltiņu tutullomā

Galerijas:

„Trīs musketieri” ir stāsts par jauniem cilvēkiem, kas patīk jauniem cilvēkiem. Patīk tāpēc, ka visu notikumu centrā ir sieviete – neizsakāmi pievilcīga, gudra, jutekliska, neparedzama. Viņas mīlestība sola debesu svētlaimi, taču tā var būt arī nāvējoša – un dažreiz vienlaicīgi. Tāda ir lēdija Vintere – Milēdija. Milēdija nes līdzi avantūras, mūžīgu nemieru, negulētas naktis, negaidītu nodevību, sirdsapziņas pārmetumus, nepiepildītas cerības, lauztus solījumus. Viņa valdzina un biedē, uzbrūk un aizsargājas. Viņa ir bende un upuris. Kas viņa ir? Protams, ka pati dzīve...

Lēdijas Vinteres lomā būs Agnese Zeltiņa. Pārējās lomas atveidos Ģirts Ķesteris (Kardināls Rišeljē), Juris Žagars (Bekingemas hercogs), Gints Grāvelis (D’Artanjans), Lauris Dzelzītis (Atoss), Aldis Siliņš (Portoss), Intars Rešetins (Aramiss), Dārta Daneviča (Konstance Bonasjē), Ieva Segliņa (Ketija), Gints Andžāns (Feltons / Kardināla gvards), Juris Kalniņš (Lords Vinters), Lilita Ozoliņa (Žanna de Breja), Lauris Subatnieks (Rošfors), Marīna Janaus (Klostera priekšniece), Dainis Grūbe (Patriks / Kardināla gvards), Pēteris Gaudiņš (Žaks Mazels / Vecākais gvards), Mārtiņš Počs (Kalps / Kardināla gvards), Rita Bērziņa (Krodziniece), kā arī Markuss Rodrigo Rozentāls Mordona lomā.

Režisors Dž.Dž.Džilindžers iestudējumu veido kopā ar scenogrāfu Mārtiņu Vilkārsi, kostīmu mākslinieci Ilzi Vītoliņu, komponistu Kārli Lāci, horeogrāfi Ingu Krasovsku un gaismu mākslinieku Igoru Kapustinu.

Foto: Izrāde „Milēdija”. Foto (c) Gunārs Janaitis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV