Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Kafejnīcā “Mierā” atklās Laumas Palmbahas darbu izstādi "Pastaiga"

Easyget.lv, 07.03.2014. 11:01

No 10. marta kafejnīcā “Mierā” būs skatāma Laumas Palmbahas personālizstāde “Pastaiga”.
Kafejnīcā “Mierā” atklās Laumas Palmbahas darbu izstādi "Pastaiga"

Radošo darbu izstāde “Pastaiga”, kā atzīst māksliniece, ļaus ieraudzīt un iepazīt katram savas dvēseles krāsas. “Visspilgtākā Gaismā pat lielākie krāsu kontrasti saplūst baltā miera mākonī.” Lauma tic, ka visā pasaulē cilvēku emocijas sakārtojas plaukstošu ziedu klātbūtnē. “Cilvēku sejas redzu kā plaukstošus ziedus. Vēlos, lai vairāk palīdzam viens otram uzplaukt,” teic māksliniece.

Lauma Palmbaha ir ieguvusi maģistra grādu grafikas nozarē, strādā par mākslas pedagogu un organizē un administrē visdažādākos kultūras izglītības projektus radošajā izglītības centrā “Rasas Krāsas”, Ikšķilē. Māksliniece atzīst, ka “zīmēt, gleznot un veidot māla figūriņas man patīk kopš sevi atceros”.

Mežs ir simbols pilsētai. “Ļaužu piepildītu pilsētu redzu kā dzīvīgu meža ainavu – pilnu ar kokiem, krūmiem, puķēm... – dažādu un daudzveidīgu”, atzīst māksliniece.

Izstāde kafejnīcā “Mierā”, Miera ielā 9, būs apskatāma līdz 8.aprīlim, katru darba dienu no 8:oo līdz 21:oo, sestdienās no 10:oo līdz 21:oo, svētdienās no 10:oo līdz 18:oo.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV