Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Foto: Dailes teātrī jauniestudējums „Vecpuiši un vecmeitas”

Easyget.lv, 07.03.2014. 14:53

9. martā Dailes teātra Mazajā zālē pirmizrādi piedzīvos Hanoka Levina izrāde „Vecpuiši un vecmeitas” Regnāra Vaivara režijā.
Foto: Dailes teātrī jauniestudējums „Vecpuiši un vecmeitas”

Galerijas:

Izrādes centrā ir Zingars un Pukija. Zingars Pukiju nemīl, tomēr viņi precēsies. Tā, lūk. Pukija nav pārāk glīta, bet ir iemīlējusies Zingarā līdz bezsamaņai. Viņa gribēja precēties – viņš piekrita. Viņa gatavojās – viņš neiebilda. Bet iet un to tiešām izdarīt? Naivajām sievietēm būtu jāsaprot – viņi, vīrieši, vēlas daudz ko, bet visizmisīgāk viņi vēlas, lai tos liktu mierā. No otras puses – kāpēc jābaidās no sievas? Nav jau nekāds pasaules gals, dzīve taču ir arī pēc kāzām. Kaut kā jau cilvēki izgrozās. Apprecas – izšķiras. Bet varbūt viss ir otrādi un Pukijai viņš nemaz nepatīk? Taču Zingaram viņa pēkšņi šausmīgi patīk! Viņš ir gatavs uz jebkuru muļķību, jebkuru kaprīzi – pat precēties ar viņu.

Pukijas lomā būs Kristīne Nevarauska, Zingaru atveidos Artūrs Dīcis, Ilze Ķuzule-Skrastiņa būs Buļba, Dainis Gaidelis – Ūdīno, bet Juris Bartkevičs – Oistvinds.

Iestudējuma scenogrāfs ir Mārtiņš Vilkārsis, gaismu māksliniece – Māra Vaļikova. Izrādes kostīmu koncepcijas autore ir Laura Čaupale sadarbībā ar Karen Millen.

Foto: Izrāde „Vecpuiši un vecmeitas”. Foto (c) Jānis Deinats

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV