Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

“Sen jau tā vajadzēja, Zaķi” pēdējo reizi šajā sezonā

Easyget.lv, 17.03.2014. 14:37

25. un 26. martā Dirty Deal Teatro pēdējo reizi 2013/2014 gada sezonā notiks Dmitrija Petrenko izrāde “Sen jau tā vajadzēja, Zaķi”, kuras pamatā ir Sergeja Kozlova “Ezītis miglā un citas pasakas”, informē teātra pārstāve Aija Murāne.
“Sen jau tā vajadzēja, Zaķi” pēdējo reizi šajā sezonā

Katru vakaru Ezītis dodas vakarēt pie sava drauga Lācēna. Taču kādu dienu Ezīša ziņkārība aizved viņu pāri lielajam ceļam. Ko viņš tur ierauga? Citu mežu? Citu dzīvi? Mēs tikai zinām, ka atpakaļ viņš atnāk jau pavisam citādāks. Tāds, kas sāk uzdot sev jautājumus, kas kādreiz viņam pat prātā nevarēja ienākt. Pēc šādiem lielajiem notikumiem grūti atgriezties “vecajās sliedēs”. Kādu stratēģiju tad izvēlēties, lai varētu dzīvot tālāk?

Izrādē spēlē Anta Aizupe un Mārtiņš Upenieks, kā arī īpaši pieaicināts viesmākslinieks Zaķa lomā.

Pirmizrāde notika 2013. gada 28. februārī, un kopš šī laika izrādē katru reizi ir cits Latvijā pazīstams aktieris vai režisors Zaķa lomā. Izrādē viesojušies Arturs Krūzkops, Baiba Broka, Andris Keišs, Imants Strads, Mārtiņš Meiers, Jurijs Djakonovs, Indra Roga, Ģirts Liuziniks, Ināra Slucka, Elmārs Seņkovs, Inese Pudža, Madara Botmane, Kaspars Dumburs, Ieva Segliņa.

Ieskats izrādē:

Vairāk informācijas www.dirtydeal.lv/teatro un www.draugiem.lv/Dirty-Deal-Teatro

Tuvākās izrādes - 25. un 26. martā plkst. 19:00. Biļešu cena: 8,54 EUR (6 LVL) (skolēniem, studentiem, pensionāriem 5,69 EUR (4 LVL)). Biļetes var iegādāties “Biļešu Paradīze” kasēs un http://www.bilesuparadize.lv/events/venue/486.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV