Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Jaunajos „Dubultnieka” reklāmkadros atklājas filmas komiskā puse

Easyget.lv, 18.03.2014. 14:54

Britu režisora Ričarda Aioades sarkastiskā un padrūmā komēdija, kas Latvijas kinoteātros tiks demonstrēta no 4. aprīļa, nesen plaši piedāvāta videokanālos visā pasaulē. Tūlīt parādījušās vairākas jaunās filmas reklāmas rullīšu versijas.
Jaunajos „Dubultnieka” reklāmkadros atklājas filmas komiskā puse

„Dubultnieks” ir brīva Fjodora Dostojevska tāda paša nosaukuma stāsta interpretācija. Filmā abas galvenās lomas – varoni un viņa dubultnieku tēlo Džesijs Eizenbergs („Sociālais tīkls”).

Filmas „Dubultnieks” centrā ir bikls, kolēģu pazemots valsts ierēdnis Saimons. Kad birojā uzrodas darbinieks, kas mats matā līdzinās Saimonam, viņa dzīve apgriežas ar kājām gaisā. Kaut gan ārēji dubultnieks ir precīza Saimona kopija, viņa raksturs krasi atšķiras no Saimona rakstura. Dubultnieks ir pašpārliecināts, harismātisks un pievilcīgs. Šajos apstākļos rodas daudz traģikomisku situāciju. Pamazām dubultnieks pārņem varoņa dzīvi un dzen Saimonu izmisumā.

Jaunā „Dubultnieka” prezentācija ir dinamiskāka un atspoguļo filmas humoru. Tajā ietverts vairāk darbības un spilgtu varoņu – filmā tādu ir gana daudz. Kino cienītājiem varbūt atausīs atmiņā šis tas no Daivida Linča vai Džima Džārmuša repertuāra, taču jaunajam talantīgajam režisoram R. Aioadem ir oriģināls stils. 2010. gadā viņš to demonstrējis savā debijā pilnmetrāžas kino – filmā „Zemūdene”. Režisora pirmais darbs augstu novērtēts un saņēmis vairākas balvas; R.Aioades scenārijs atzīts labāko britu neatkarīgajā kino.

Iepriekšējos „Dubultnieka” reklāmas rullīšos izcelta skaņa un filmas mīklainā, pat mistiskā gaisotne. Piedāvājam divus dažādus filmas rullīšus. Daži kritiķi atzīst, ka „abi reklāmas rullīši uzskatāmi par patstāvīgiem audiovizuāliem darbiem”.

Filmas reklāmkadri kinoteātriem:

Mistiskais reklāmas rullītis:

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV