Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Valmieras teātris izsludina fotokonkursu

Easyget.lv, 20.03.2014. 11:44

No 20. marta līdz 4. aprīlim Valmieras teātris aicina piedalīties fotokonkursā „Valmiera ikdienā”. Fotogrāfijas, kas balsošanā iegūs visvairāk balsu, tiks iekļautas jaunajā Valmieras teātra izrādē – A.Vampilova „Provinces anekdotes”, ko iestudē režisors Mārtiņš Eihe.

Fotogrāfijām jāatspoguļo Valmieras pilsētas ikdiena, interesantākās, neparastākās, iemīļotākās vietas, cilvēku emocijas, uzvedība sadzīvē, darbā vai svētkos. Katrs pretendents var iesniegt līdz 3 fotoattēliem, 300 dpi izšķirtspējā (īsākā mala ne mazāka par 1200 pix), failu veidi: tiff, jpg. Fotogrāfijas nedrīkst būt vecākas par 5 gadiem. Konkursa darbi jāiesniedz elektroniski, nosūtot uz e-pastu: konkurss@vdt.lv.

Iesniegto fotogrāfiju vērtēšana notiks divās daļās – 1.kārtā tās izvērtēs teātra pārstāvju komisija, savukārt 2.kārtā iekļautie fotoattēli tiks ievietoti teātra facebook.com kontā, kur par tiem varēs balsos ikviens interesents. Konkursa dalībnieki, kuru iesūtītās fotogrāfijas iegūs visvairāk balsu, saņems ielūgumu 2 personām uz „Provinces anekdotes” pirmizrādi 18. maijā.

Ar fotokonkursa nolikumu var iepazīties Valmieras teātra mājas lapā: www.vdt.lv, kā arī sūtot pieprasījumu uz e-pasta adresi: konkurss@vdt.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV