Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Korporāciju Mākslas dienas noslēgs kino darbnīca

Easyget.lv, 28.03.2014. 13:19

Ar pozitīvām emocijām un labām atsauksmēm aizvadīta Korporāciju Mākslas dienu 2014 "Atveries pasaulei" fotoizstāde "Logs uz..." un literatūras vakars "Pērles sniegā - pavasaris", taču interesentus priecēs vēl viens MD pasākums - radošā darbnīca "Kino".

Korporāciju Mākslas dienu 2014 radošā darbnīca "Kino" notiks 29. martā restorānā "Dārzs" (Rīgā, Spīķeros, Maskavas ielā 4., 2. stāvs) un vienlaikus būs arī Koporāciju Mākslas dienu noslēguma pasākums.

Kino darbnīcas programma:

  • 12:00 - ierašanās
  • 12:30 informatīvi izglītojaša lekcija par kino dzīves aizkulisēm. Lektore: kostīmu mākslniece, Mg.art. Skaidra Deksne. 
  • 13:10 interaktīvi izglītojoša daļa par kino tēmu kopā ar taut! Daci Granti, S!K! Selga
  • 14:00 Mākslas dienu 2014 "Atveries pasaulei" kopsavilkuma prezentācija. Vada: taut! Helija Tetere, S!K! Selga
  • 14:30 pauze - uzkodas, sarunas
  • 15:00 kino grima darbnīca kopā ar grima mākslinieci Dzintru Bijubenu jeb Kriksi.

Paredzēts, ka radošā darbnīca "Kino" ilgs līdz plkst. 16:30.

Skaidra Deksne ir strādājusi Dailes teātrī, Rīgas Kinostudijā, bijusi kostīmu māksliniece pie 31 latviešu filmām, strādājusi par pasniedzēju LMA, bet šobrīd- RTU.

Dzintra Bijubena ir kino grima meistare ar lielu profesionālo pieredzi; saņēmusi Lielo Kristapu (2012) kā labākā grima māksliniece; kopā ar Kriksi būs iespēja izmēģināt roku kino grimā un apskatīt dažādas parūkas, ūsas, bārdas u.c. kino grima aksesuārus.

Paralēli pamata programmai dalībniekiem būs iespēja vērot foto no latviešu kino filmām "Rūdolfa mantojums" un "Sapņu komanda", kuru autore ir kostīmu māksliniece Sandra Sila, kā arī iepazīties ar foto darbiem no MD foto izstādes "Logs uz...".

Darbosies bērnu stūrītis, tāpēc pasākums ir atvērts ģimenēm ar bērniem. Ģērbšanās stils: brīvs un košs, bez regālijām. Ieejas maksa: 3.00 EUR; bērniem - ieeja bez maksas. Lūgums informēt par dalību šajā pasākumā, atzīmējoties izveidotajā facebook.com pasākuma lapā: https://www.facebook.com/events/744245472274724/ vai sūtot epastu uz helija.tetere@gmail.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV