Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ditas Rietumas un Ināras Sluckas „Kinoskola” pirmo reizi notiks Liepājā

Easyget.lv, 31.03.2014. 11:00

3. aprīlī pulksten 17:30 radošajā telpā „Ideju bode” kinokritiķe Dita Rietuma un aktrise, režisore Ināra Slucka projekta „Kinoskola” ietvaros aicina uz bezmaksas sarunu un filmu skati „Stils un stilizācija kino: film noir”.

Dita Rietuma un Ināra Slucka „Kunoskolas” pirmajā pasākumā Liepājā aicinās gan atklāt aizraujošo kino vēstures posmu amerikāņu kino XX gs. vidū, gan apzināt stila un stilizācijas nozīmi mūsdienu kino un citos mākslas veidos (teātrī). Analizējot pagātnes kino šedevrus, būs iespēja saprast to uzbūves īpatnības, noteiktus stila paņēmienus un perspektīvā izmantot arī katra paša radošajā darbībā vai vismaz filmu analīzē.

Pateicoties starptautiskās kino izglītības ķēdes (network) atbalstam, dalība darbnīcā ir bez maksas. Uz tikšanos aicināti jaunieši, studenti, kā arī citus interesenti, kuri ieinteresēti arī turpmākā regulārā sadarbībā ar „Kinoskolu” dažādu radošo darbību ietvaros.

Nodibinājums „Kinoskola” ir sabiedriska organizācija, kas darbojas kopš 2009. gada. Tās mērķis ir popularizēt kino kultūru – tā aktuālās un klasiskās vērtības, kā arī veicināt kvalitatīvu audiovizuālo izglītību Latvijā. „Kinoskola” ir veidojusi daudzus starptautiskus projektus sadarbībā ar dažādām institūcijām un vēstniecībām. Vairāk informācijas: www.kinoskola.lv

Interesenti „Kinoskolai” aicināti pieteikties līdz 2. aprīlim, rakstot uz e-pasta adresi: krista.kalnaraja@gmail.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV