Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Noskaidrota vislabāk apmaksātā Krievijas kinozvaigzne

Easyget.lv, 16.04.2014. 10:07

Krievijas vislabāk apmaksāto kinozvaigžņu saraksta augšgalā ierindojas aktrise Svetlana Hodčenkova, kura filmējas gan Krievijas kinolentēs, gan Holivudas filmās, vēsta portāls Woman.ru.

Teātra, TV un kino aktrise Hodčenkova, kura šī gada janvārī svinēja trīsdesmit pirmo dzimšanas dienu, ir piedalījusies vairāk nekā trīsdesmit kino un TV projektos, starp kurām zināmākās ir lomas filmu franšīzē “Mīlestība un lielpilsēta”, romantiskā komēdijā “Dienesta romāns: mūsdienas”, trillerī “Metro”, godalgotajā lentē “Skārdnieks, drēbnieks, zaldāts, spiegs” un Holivudas kases grāvējā “Vilknadzis”.

Jaunākā filma ar Sverlanu Hodčenkovu titullomā, romantiska piedzīvojumu filma „Avantūristi" (“Авантюристы”), kurā viņas ekrāna partneris ir viens no Krievijas kino grandiem Konstantīns Habenskis (“Admirālis”, “Likteņa ironija 2”, “Dienas sardze”, “Nakts sardze” u.c.), uz Latvijas lielajiem ekrāniem iznāk 18.aprīlī. Lai arī publiska informācija par Svetlanas Hodčenkovas honorāru apjomu nav pieejama, portāls norāda, ka aktrise, kura tagad filmējas amerikāņu šausmu lentē “Lady From Csejte” un kuras izziņoto darbu sarakstā ir vēl trīs projekti, patlaban ir Krievijas veiksmīgākā kinozvaigzne.

Atbildot uz jautājumu par panākumiem un aizņemtību, Hodčenkova atbild: “Kinokarjeras sākumā man nebija ne jausmas, ka piedalīšos tik daudz projektos... Kino ir gan ļoti smags darbs, gan arī ļoti interesants un patīkams process – ir jāspēj apvienot šīs divas lietas! Pateicoties pirmajai ārzemju filmai, proti, lomai filmā “Skārdnieks, drēbnieks, zaldāts, spiegs”, pēc kuras man sāka piedāvāt lomas ne tikai Krievijas, bet arī Holivudas projektos, esmu tur, kur esmu.”

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV