Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Jauni un šokējoši Kristus dzīves aspekti televīzijas filmā "Jēzus mistērijas"

Easyget.lv, 17.04.2014. 09:32

Televīzijas kanāls "National Geographic" svētdien, 20.aprīlī, demonstrēs jaunu televīzijas filmu "Jēzus mistērijas" ("The Jesus Mysteries"), kas atklās jaunus un pārsteidzošus Pestītāja dzīves aspektus, informē "Fox International Channels" sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.
Jauni un šokējoši Kristus dzīves aspekti televīzijas filmā "Jēzus mistērijas"

Jēzus lomā redzēsi komiksu autoru, mūziķi un lomu ierunātāju Niku Simmonsu, kurš ir slavenās smagā roka grupas "Kiss" basģitārista Džīna Simmonsa dēls.

Lai gan Jēzus ir viens no slavenākajiem personāžiem cilvēces vēsturē un centrālā figūra kristietībā, kuram tic miljoniem cilvēku visā pasaulē, evaņģēlijos ir visai maz ziņu par Dieva dēlu.

Divu stundu garā filma līdz šim nezināmā gaismā parādīs Jēzus ceļu - no dzimšanas līdz krustā sišanas brīdim, un, iespējams, mainīs tavus priekšstatus arī par viņa paveiktajiem brīnumiem, Svēto Pēteri, Mariju Magdalēnu un pārējiem mācekļiem, kā arī šķidrautu, kuru Svētā Veronika pārklāja uz Golgātu ejošajam Kristum.

Tiek uzskatīts, ka Jēzus dzimis 7.-2. gadā p.m.ē. un miris 26.-36. gadā. Atšķirībā no vairuma citu vēsturisko personāžu, tomēr nav atrasti nekādi arheoloģiski pierādījumi, kas ļautu pārliecināties, ka Jēzus patiešām būtu eksistējis.

Kāpēc informācija par Jēzus dzīvi ir tik skopa? Vai viņš patiešām bija tāds, kādu mēs viņu zinām no kristietības oficiālās vēstures? Varbūt patiesībā Jēzus ir vien alegorisks tēls sendienu mītos?

Atbildes meklē filmā "Jēzus mistērijas", ko kanāls "National Geographic" piedāvās svētdien, 20. aprīlī, plkst. 20.00!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV