Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Vēl neatklātā Vidzemes koncertzāle “Cēsis” uzsāk biļešu tirdzniecību

Easyget.lv, 23.04.2014. 11:04

Vidzemes koncertzāle “Cēsis” trešdien, 23. aprīlī, plkst. 12.00 uzsāks biļešu tirdzniecību uz atklāšanas mēnešu pasākumiem.
Vēl neatklātā Vidzemes koncertzāle “Cēsis” uzsāk biļešu tirdzniecību

Koncertzāles atklāšanas koncerts notiks 31. maijā, un dažādu mākslas jomu pasākumi notiks visu vasaru. Biļetes uz atklāšanas mēnešu pasākumiem varēs iegādāties “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī www.bilesuparadize.lv.

Biļešu tirdzniecība tiks sākta uz šādiem pasākumiem:

Sestdien, 31. maijā, plkst. 19.00 Vidzemes koncertzāles “Cēsis” atklāšana

Svētdien, 1. jūnijā, plkst. 18.00 Vidzemes amatierkolektīvu koncertprogramma "Četri vārti"

Pirmdien, 2. jūnijā, plkst. 19.00 "Klaviermūzikas meistari”, piedalās pianists Armands Ābols / Čīle/

Piektdien, 13. jūnijā, plkst. 19.00 pirmoreiz Latvijā – komponists Gabriels Prokofjevs!

Koncerts basbungām un simfoniskajam orķestrim. Piedalās Džobijs Bērdžess (basbungas, Lielbritānija), Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas simfoniskais orķestis. Diriģents - Andris Vecumnieks.

Laikmetīgās dejas izrāde "Howl" ("Kauciens"). Komponists Gabriels Prokofjevs. Piedalās Olgas Žitluhinas dejas kompānija. Horeogrāfs - Moriss Kouzijs (ASV).

"Nonclassical Clubnight". Uzstājas DJ Nvando Ebizī (Lielbritānija), DJ Gabriels Prokofjevs (Lielbritānija) un Valters Pūce (čells).

Trešdien, 18. jūnijā, plkst. 19:00 "Tango. Ksenija Sidorova un Kirils Burlovs". Piedalās Ksenija Sidorova (akordeons), Aleksandrs Sitkoveckis (vijole) un dejotāji Ieva Rācene, Evelīna Godunova un Kirils Burlovs.

Foto: Publciitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV