Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rīgā notiks vērienīga biroja preču izstāde ar vairāku mākslinieku piedalīšanos

Easyget.lv, 06.05.2014. 15:09

14. un 15. maijā Sapņu Fabrikā notiks starptautiska biroja preču izstāde „Biroja Māksla”, kurā piedalīsies vairāk nekā 36 kancelejas un biroja preču ražotāji un izplatītāji no visas Eiropas. Paralēli vērienīgajai kancelejas preču un biroja tehnikas izstādei apmeklētājiem tiks piedāvātas izklaidējošas aktivitātes, norisināsies labdarības akcija un ikvienam būs iespēja tikt pie vērtīgām balvām.
Rīgā notiks vērienīga biroja preču izstāde ar vairāku mākslinieku piedalīšanos

Izstādē vairāk nekā 37 stendos tiek pārstāvēti Eiropas lielākie biroja preču zīmoli no visas Eiropas - Portugāles, Holandes, Spānijas, Vācijas, Somijas, Polijas u.c. Izstādes laikā apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar tādu pazīstamu zīmolu kā 3M, Fellowes, HP, Durable, Novus, Esselte/Leitz, Data Copy, Navigator, TORK un daudzu citu jaunumiem, kuri vēl tikai dažus mēnešus iepriekš tikuši demonstrēti Biroja un papīra preču mesē „Paperworld” Frankfurtē pie Mainas. Latvijā šāda izstāde ir unikāla un tiek rīkota tikai reizi trīs gados.

Ņemot vērā, ka šogad Rīga ir Eiropas kultūras galvaspilsēta, izstādes tēma ir „Biroja Māksla”. Tādēļ izstādes laikā apmeklētajiem būs iespējams ne tikai iepazīties ar biroja preču jaunumiem, bet arī piedalīties dažādās radošās aktivitātēs, piemēram, apskatīt Latvijas Mākslas akadēmijas Modes un Dizaina fakultātes studentu Inetas Urtānes, Evijas Bergas un Simonas Veilandes gatavotās papīra kleitas, paviesoties greizajā foto studijā, kur kājām gaisā ikvienu apmeklētāju iemūžinās Latvijā zināmais fotgrāfs Nils Vilnis, saņemt Alises Stiebras studijas make-up meistaru stila konsultāciju un Jāņa Anmaņa studijas dalībnieku zīmētu portretu, kā arī aplūkot 3M pikseļu mākslas paraugu, kas radīts no 1000 Post it līmlapiņām, un daudz ko citu.

Abas dienas izstādes apmeklētāji gan individuāli, gan kopā ar kolēģiem ir laipni aicināti apmeklēt koučinga sesijas, kuras vadīs biznesa un personīgās izaugsmes centra "Devox" un “8 plūsma” koučinga treneri. Savukārt 15. maijā būs iespējams noklausīties Jāņa Palkavnieka („Draugiem.lv”) semināru par sociālo tīklu attīstību „Laimes motivācija”.

Izstādes apmeklētājiem iespēja laimēt: HP planšetdatoru, CANON fotoaparātu, dāvanu kartes komandas un individuālajām koučinga nodarbībām, dāvanu kartes 250 EUR vērtībā uzņēmumiem korporatīvo apmācību organizēšanai, dāvanu kartes 70 EUR vērtībā Alises Rozes Dizaina studijā, čemodānus, datorsomas un citas vērtīgas balvas no izstādes dalībniekiem.

Kā izstāde, tā visas izstādē pieejamās aktivitātes un semināri ir bez maksas.

Officeday valdes priekšēdētājs Mārtiņš Čakste: „Tā kā Officeday ir Baltijas uzņēmums, tad Starptautisku izstādi rīkojam reizi gadā vienā no Baltijas valstu galvaspilsētām. Pērn tā bija Tallina, šogad Rīga, savukārt nākošgad ar izstādi priecēsim Viļņas uzņēmumus. Tā ir jauna prakse, kad izstādi rīko pats nozares uzņēmums – biroja preču piegādātājs „Officeday” - neatkarīgi no izstāžu rīkotājiem. Šajā izstādē vienuviet ir iespēja satikties galvenajiem ražotājiem, izplatītājiem un klientiem un iepazīties ar jaunākajām biroja preču tendencēm un novitātēm. Tas ir svarīgi, lai nozarē sniegtās jaunās iespējas būtu iespējams izmantot visiem uzņēmumiem, domājot par efektīvu uzņēmuma darbību.”

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV