Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Seriāls "UgunsGrēks" tuvojas noslēgumam

Easyget.lv, 12.05.2014. 16:20

TV3 seriāla UgunsGrēks 11.sezona strauji tuvojas noslēgumam un notikumi uzņem apgriezienus - zagšana, mēģinājums noindēt un pat šantāža.

Tuvojas ilgi gaidītais TV3 seriāla UgunsGrēks 11.sezonas noslēgums. Seriāla varoņiem šajā sezonā ir izveidojies visnotaļ sarežģīts un dažādiem neparedzamiem pavērsieniem pārpildīts liktenis. Ievas un Edija mīlestība ir ciešanu pilna, abu laimes ceļā stājas dažādi šķēršļi, un problēmas samilzt arvien vairāk un vairāk. Visas šīs UgunsGrēks sezonas laikā abi mīlnieki cīnījās, lai būtu kopā, bet nav zināms, vai tas notiks. Edijs jau ilgu laiku atrodas apcietinājumā un tiek turēts aizdomās par Baranovska slepkavības mēģinājumu.

Ievas lomas atveidotāja aktrise Inga Tropa par savu varoni saka: "Ieviņa šajā UgunsGrēks sezonā ir atplaukusi jaukā sievietē, kas Edija dēļ ir gatava pārvarēt vislielākos pārbaudījumus, atdodot sevi visu mīlestības vārdā."
Jautājumu vairāk kā atbilžu

Ieva deg nepacietībā vainīgo ielikt cietumā, lai tikai atbrīvotu Ediju. Taču Dana, būdama lieliska aprēķinātāja, zina, ko varētu Ievai pieprasīt par patiesības atklāšanu. Dana atklāj Ievai, kas nošāva Baranovski, pretim pieprasot Pētersonu viesnīcu. Vai Danai patiešām ir nepieciešama viesnīca, vai arī viņa nevēlas, lai Edijs tiek Ievai? Ieva, draudot ar pistoli, Gati vedīs pie Putniņa, bet vai tas kā ietekmēs Gati un viņš atzīsies? UgunsGrēka sezonas noslēgumā Ievas un Edija dzīve apmetīs kūleni. To negribēsiet palaist garām!

Skatieties UgunsGrēks 11.sezonas noslēgumu jau 29.maijā 20:20 kanālā TV3!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV