Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

“Melnais dimants” pasaules pirmizrāde Latvijā

Easyget.lv, 15.05.2014. 13:10

Viens no spilgtākajiem Starptautiskā Baltijas Baleta festivāla notikumiem būs Dānijas Dejas teātra izrāde “Melnais Dimants”, kas notiks Rīgas Kongresu Namā svētdien, 18.maijā.
“Melnais dimants” pasaules pirmizrāde Latvijā

Dānijas Deju teātris ir lielākais un spilgtākais laikmetīgās dejas teātris Dānijā. Tā horeogrāfijas tiek raksturotas kā emocionālas, savstarpējo attiecību smalko nianšu atklājošas. Novērtējot Dānijas teātra ieguldījumu dejas attīstībā, Apvienotās Karalistes karaliene Elizabete II iecēla tā ilggadējo horeogrāfu Timu Raštonu par Britu Impērijas Ordeņa biedru.

Raksturojot izrādi “Melnais Dimants” , Tims Ruštons saka : „Dimantam piemīt dažādas nokrāsas – no gaiši mirdzošas līdz piesātināti melnai - tieši kā attiecības starp diviem mīlētājiem.” Tima Raštona horeogrāfijas izstaro jutekliskumu apvienojumā ar spēcīgu enerģiju. “Melnais Dimants” ir burbuļojošs, mirdzošs, gaišs un seksīgs.

Tūlīt pēc pirmizrādes Kopenhāgenas Karaliskajā operā, “Melnais Dimants” piedzīvos pirmizrādi Rīgā, 18. maijā, Rīgas Kongresu namā. Izrādes sākums plkst. 19.00

Izrādi atbalsta Dānijas Kultūras institūts. Biļetes vēl var iegādāties Bilešu servisa kasēs. Biļešu cena sākot no 10 EUR.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV