Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Komentāri rakstam: Nākamnedēļ Andrejsalā taps "Ideju siena"

jaunākie augšā

lizumniete 22.04.2008. 00:09

Paldies pasākuma ideju autoriem,patīkami,ka tiek audzināta un izglītota jaunatne ar radošu ideju palīdzību! Bet sākas lielais BET, ir pārdomāti jāizsver,kurus cilvēkus aicināt piedalīties pasākumā. Man ir pamatoti iebildumi, ka jauniešiem savas domas un darbus rādīs Kristiāns un Patrīcija Brektes-zinot šo cilvēku patieso attieksmi pret vides un apkārtnes sakopšanu. Esmu dzirdējusi Patrīcijas noraidošo attieksmi pret lauku īpašuma sakārtošanu-es"berzīšu",es "tīrīšu"... Lauku īpašuma apkārtni sakopj cits Cilvēks,paldies viņai par skaisti ik vasaru uzkopto zīmīgo vietu! Kauns,Patrīcij, piedalīties šāda veida pasākumos,kā svarīgai personai, ja,Tev, sirdī nav godīga attieksme pret vidi un tās sakopšanu! Tu izmanto citu cilvēku rokas -patiešām grūtā darbā sastrādātas un citu cilvēku apzinīgumu, ka sava vieta ir jāsakopj un pret savu laiku jāizturas ētiski!

Madara 21.04.2008. 23:07

AK, liekuļi, jaunie mākslinieki, Brektes- savus īpašumus nespēj sakopt pienācīgi un pieklājīgi, bet pa pasauli un avīzēm gan sevi reklamēt gribas. Pirkstiņu nav pakustinājuši, lai sakoptu savu vectēva zemīti. TAK KAUNAM REIZ JĀBŪT! tIEŠĀM, tiešām, taisnībiņai un cilvēku godīgumam jāraud, jākliedz!!!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV