Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Zināmi „MTV Kino Balvas 2007” laureāti.

Sadarbība ar MTV, 04.06.2007. 18:10 | komentāri (2)

MTV šogad nedaudz pacēla “MTV Kino Balvas 2007” latiņu, jo pirmo reizi MTV skatītāji visā pasaulē to varēja vērot ‘dzīvajā’. Pēc skaita sešpadsmito ceremoniju vadīja neaizmirstamā Sāra Silvermane, šogad ceremonijā kā parasti tika godāti skatītāju iemīļotākie aktieri, kā arī paši skatītāji.
Zināmi „MTV Kino Balvas 2007” laureāti.
Šogad pirmo reizi ceremonijā piedalījās arī tādas ekrāna zvaigznes kā Džeks Nikolsons un Džonijs Deps. Skatītājus priecēja arī Rihanna un Jay-Z, kas kopā izpilodīja šobrīd pirmā numura dziesmu ASV – “Umbrella”. Pirmo reizi ‘dzīvajā’ ASV uz skatuves kāpa britu dziesmu autore un izpildītāja Aimija Vainhausa, kuras izpildītā dziesma “Rehab” publiku gluži vai elektrizēja.

Balvu kā labākais aktieris saņēma Džonijs Deps, par lomu filmā “Karību jūras pirāti: miroņa lāde”, balvu par labāko cīņas ainu saņēma filmas “300” zvaigzne Gerards Batlers. Jau otro gadu pēc kārtas MTV skatītāji par labākajiem skūpstu meistariem atzinuši tieši vīriešus. Par labāko ekrāna skūpstu šogad balvu saņēma Vils Farels un Saša Barons Koens par skūpstu filmā “Rikijs Bobijs – Ātruma Karalis”. Saša Barons Koens saņēma balvu arī kā labākais komēdiju aktieris.

Maiks Maijers šogad piedzīvoja vienu no neaizmirstamākajiem brīžiem, saņemot “MTV Generation Award”, kuru viņam pasniedza “Šreka” zvaigzne Kamerūna Diaza. “MTV Generation Award” izceļ un godā tos aktierus, kas gadu gaitā spējuši aizraut un izklaidēt MTV skatītājus ar dinamisku karjeru un lieliskām lomām. Maiks Maijers balvu saņēma ļoti komēdiskā garā – ar himnu Ostinam Poversam un modžo iedvesmotu deju numuru.

Kā parasti “MTV Kino Balvas 2007” ceremonija bija smieklu pilna, šoreiz lielākās ovācijas izpelnījās parodija “Boratitis” ar Sūzenu Sarandonu, Kevinu Speisiju, Merlinu Mensonu, Amandu Bainsu, Mettu Dilonu, Āronu Ekhartu, Dženiferu Hadsoni vēlreiz apliecinot, ka “Boratitis” ir epidēmija, kas turpina izplatīties – cilvēki nespēj pārstāt parodēt savu mīļāko Kazahstānas iedzīvotāju.

Šogad “MTV Kino Balva” teica ardievas garlaicīgi garajām pateicības runām, ik vienu, kurš pārāk aizrāvās un, kura runa draudēja sākt garlaikot MTV skatītājus, no skatuves aizbaidīja a la Kena Davitanī plikais un resnais varonis no “Borata” filmas.

“MTV Kino Balva 2007” ļāva skatītājiem pārņemt pasākuma kontroli, iepazīstinot ar “Labāko Filmu Parodiju” balvu, kurā piedalījās tikai un vienīgi paši skatītāji ar savām parodijām un versijām par pagājušā gada kases grāvējiem. Ik vienam MTV skatītājam pašām bija iespēja piedalīties “MTV Kino Balvu 2007” sadalē, iepriekš savu versiju par kādu no filmām ‘ielādējot’ un reģistrējoties Yahoo!Movies sadaļā.

Šogad Web Siena pasākuma vadītājai Sārai Silvermanei ļāva sarunāties ar “MTV Kino Balvas 2007” skatītājiem pie televizora ekrāniem. Meklējot uzvarētāja paziņošanai piemērotu būtni kategorijā “Labākais jaunais aktieris”, Sārai izpalīdzēja tieši Web Siena un tās aktīvie darboņi.

“MTV Kino Balva 2007” šogad sveica tādas slavenības kā Kamerūnu Diazu, Džesiku Bīlu, Mendiju Mūru, Robinu Viljamsu, Brūsu Vilisu, Džesiku Albu, Samjuelu Lī Džeksonu un citas zvaigznes. Īpaši MTV sveica Viktoriju Bekhemu, kura “MTV Kino Balva 2007” ceremonijā pirmo reizi ‘atrādījās’ TV publikai pēc pārcelšanās uz dzīvi ASV.

“MTV Kino Balvas 2007” uzvarētāji ir:

LABĀKĀ FILMA
Uzvarētājs vēl nav noteikts, jo balsošana notika ‘dzīvajā’ pasākuma laika. Vēl nav apkopoti rezultāti

LABĀKAIS AKTIERIS
Džonijs Deps – Karību jūras pirāti: Miroņa lāde (Walt Disney Pictures)

LABĀKAIS JAUNAIS AKTIERIS
Džeidens Smits – Tiesības uz laimi (Sony Pictures)

LABĀKAIS KOMĒDIJAS AKTIERIS
Saša barons Koens - Borats: Amerikas kultūras mācība par labu lieliskajai Kazahstānai (20th Century Fox)

LABĀKAIS SKŪPSTS
Vils Farels & Saša Barons Koens- Rikijs Bobijs – Ātruma Karalis (Sony Pictures)

LABĀKAIS EKRĀNA NELIETIS
Džeks Nikolsons - Atkritēji (Warner Bros. Pictures)

LABĀKĀ CĪŅA
Gerards Batlers vs. “The Uber Immortal”- 300 (Warner Bros. Pictures)

LABĀKĀ VASARAS FILMA, KURU TU VĒL NEESI REDZĒJIS
Transformers (Paramount Pictures)

mtvU LABĀKĀ STUDENTU FILMA
Džošs Grīnbaums (University of Southern California) – “Border Patrol”

LABĀKĀ FILMAS PARODIJA (skatītāju balva)
United 300 - Andy Signore, Ambler, Pennsylvania
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV