Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

RTU studentu organizācija "BEST – Riga" rīko bezmaksas kursus Eiropas tehnisko universitāšu studentiem

Zane Bredriha, 16.07.2009. 19:38 | komentāri (1)

Katru gadu RTU studentu organizācija BEST – Riga rīko bezmaksas 2 nedēļu kursus Eiropas tehnisko universitāšu studentiem (nodrošinot izglītību, bezmaksas dzīvošanu, ēdināšanu un sociālās aktivitātes). Arī šis gads nav izņēmums. Kursi notiek sadarbojoties ar Rīgas Tehniskās universitātes Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes pasniedzējiem un piesaistot Latvijas uzņēmumus gan kā finansiālos sponsorus, gan nodrošinot vizītes, lai redzētu kā praktiski pielieto tās zināšanas, ko studenti ir klausījušies lekcijās. Šādi organizēti kursi ārzemju studentiem Latvijā dod iespēju RTU studentiem piedalīties bezmaksas kursos Eiropā.

BEST vasaras kursi Latvijā: "Catch The Data If You Can"

Datumi: 26.jūlijs - 6.augusts

Organizē: BEST-Riga (BEST – Board of European Students of Technology)

Galvenie organizatori: Zane Zamarina, Guna Kampmane

Vieta: Rīga, Venspils

Dalībnieki: 26 ārzemnieki no 18 dažādām valstīm: Belģija, Horvātija, Čehija, Dānija, Francija, Vācija, Grieķija, Ungārija, Itālija, Polija, Portugāle, Rumānija, Krievija, Serbija, Slovēnija, Spānija, Turcija, Ukraina.

Pasniedzēji: Irbenes Radiostronomijas Centrā Ventspils Augstskolas profesors Juris Žagars, RTU Telekomunikāciju fakultātes pasniedzēji profesors Guntars Balodis un lektors Jans Jeļinskis.

Uzņēmumu vizītes: Latvijas Gaisa Satiksme, Ventspils Augsto Tehnoloģiju Parks, AS Latvenergo

Īss apraksts: Kursu dalībniekiem tiks dots ieskats procesos par datu pārraidi, izmantojot mobilos un fiksētos tīklus kā arī satelītus; tiks parādītas tehnoloģijas, kas nodrošina datu pārraides un apstrādes procesus. Kursu pasākumu plānā ir iekļauta ne tikai akadēmiskā daļa lekciju veidā, bet arī dažādas aktivitātes, kas saistītas ar uzņēmumu vizītēm un praktiskiem uzdevumiem. Kursos tiek iekļauta arī sociālā daļa, kuras ietvaros dalībniekiem tiek parādīta Latvija, tās kultūra un valoda.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV