Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Banku augstskolas studenti un absolventi pierāda savas zināšanas ārpus Latvijas

Lauris Kupčs, 27.08.2009. 10:53

Banku augstskolas absolvents Agris Indričevs ieguvis MOEA (Ministry of Economic Affairs) stipendiju studijām maģistrantūrā Taivānā, Taipejā Ming Čuana universitātē (Ming Chuan University). Students uz Taivānu dosies jau septembrī. Vienu gadu viņš apgūs mandarīnu valodu un turpinās studijas maģistrantūrā.

Agris Indričevs ir absolvējis Banku augstskolas profesionālo bakalaura studiju programmu "Uzņēmējdarbības vadīšana" 2008. gadā. Starptautisko pieredzi Agris Indričevs ir ieguvis gan studējot Erasmus apmaiņas programmā Portugālē, Koimbrā, gan arī veicot lietišķo pētījumu, sadarbojoties ar Grieķijas un Vācijas studentiem Šo projektu students prezentēja lietišķo pētījumu konkursā 2008 gadā Žironas universitātē (Universitat de Girona), Spānijā.

Šobrīd divi Banku augstskolas profesionālās bakalaura studiju programmas "Uzņēmējdarbības vadīšana" 3. kursa studenti sekmīgi stažējās ārzemēs. Mihails Petešenkovs un Kristaps Jēkabsons veic praksi vienā no vecākajām Portugāles pilsētām Koimbrā. Studenti stažējās pašvaldībā. M. Petešenkovs un K.Jēkabsons strādā kopīgā projektā ar Siguldas pašvaldību. Ar savu prakses vietu Banku augstskolas studenti ir ļoti apmierināti.

Kitija Osīte ir Banku augstskolas profesionālās bakalaura studiju programmas "Finanses" 3.kursa studente, kura sekmīgi veic praksi Vācijā Villingenā - Šveningenā, Duale Hochschule Baden - Wuertemberg starptautiskajā daļā. Prakses vadītāja Klaudija Rzepka par K.Osīti atsaucās ļoti pozitīvi un min, ka viņa ir ļoti motivēta palīdzēt ikdienas darbos universitātes Starptautiskajā daļā.

Banku augstskola novēl sekmīgas studijas, neaizmirstamu internacionālu pieredzi un jaunus draugus 53 Banku augstskolas studentiem, kuri septembrī dosies studēt ārpus Latvijas Erasmus programmas ietvaros. Banku augstskola ir paplašinājusi sadarbību ar divām Lielbritānijas augstākās izglītības iestādēm - New Collage Durham un Manchester Metropolitan University, un šogad pirmais students no BA dosies studēt uz Angliju. Šajā studiju gadā Banku augstskolas studenti apmaiņas studijās dosies arī uz Austriju, Beļģiju, Dāniju, Čehiju un Franciju.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV