Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

TV3 piedāvā seriāla „Mana mīļa aukle” jaunāko sēriju pirmizrādi

Marta Zandersone, 11.09.2009. 18:43 | komentāri (9)

No 17.septembra TV3 skatītājiem piedāvās sekot jaunākajiem šarmantās un absolūti neatvairāmās mīļās aukles Vikas piedzīvojumiem. Kā jau zināms, iepriekšējā, sestā sezona noslēdzās ar Vikas un viņas mīļotā vīrieša Maksima Šataļina kāzu svinēšanu. Kas gan gaidāms tālāk? Auklītes Vikas dzīvē notiks lielas pārmaiņas – viņa kļūs par robļovkas iedzīvotāju, mammas vietā uzradīsies tētuks un kas galvenais – svārku garums paliks nemainīgs, bet viņas raksturiņš – tikpat neprognozējams un dzirkstījošs. Sekojiet jaunākās "Mana mīļā aukle" sezonas sniegumam jau no 17.septembra ik darba dienu 18:15 TV3!
TV3 piedāvā seriāla „Mana mīļa aukle” jaunāko sēriju pirmizrādi

Kā zināms, seriāls "Mana mīļā aukle" uzņemts pēc analogas amerikāņu situāciju komēdijas (jeb sitkoma) Auklīte (Nanny) motīviem un tā veidošanā piedalījās ASV uzņēmums Sony Pictures un Amedia (Krievija). Sekojot šī seriāla priekšrakstiem, Mana mīļa aukle beigtos ar sestās sezonas noslēgumu un kāzu svinēšanu. Tomēr jāsaka kā ir – Vika nav pielīdzināma ASV auklītei, viņai vajag vairāk, viņa to arī sasniedz un jaunākās sezonas sniegumā īstie piedzīvojumi tikai sākas! Scenāriju septītajai sezonai rakstījuši Krievijas autori un ikviens TV3 skatītājs jau drīzumā varēs pārliecināties, cik raiba ir auklītes Vikas dzīve!

Jaunie piedzīvojumi sola pārcelšanos uz robļovkas rajonu, kā arī Vikas tēta ierašanos, kurš līdz šim ir bijis gana mītisks un nezināms cilvēks. Bet noslēpuma plīvurs kritīs un TV3 skatītājiem būs iespēja iepazīties ar šo leģendāro personu. Vikas tēti atveidos humora zvaigzne, aktieris Aleksandrs Fiļipenko (Александр Филиппенко).

Gana šokējošs un pārsteidzošs notikumu pavērsiens gaida Konstantīnu – viņš nejauši kļūs par turīgu vīru. Bet Žanna Arkaģevna centīsies sagraut Maksima un Vikas attiecības, tā nejauši sastopot savu sapņu vīrieti!

Tikmēr jau pieaugusī Maša iepazīsies ar jauniem un nezināmiem cilvēkiem, kā arī sadomās ar vienu no tiem pat dzīvot kopā. Bet Denisam būs jāizlemj, ko iesākt ar tālāko izglītošanos.

Bet Vika, pārcēlusies uz rubļovku (Maskavas bagātnieku rajons), sāks pārdzīvot un raizēties par to, ka zaudēs nerakstītajās skaistuma sacensībās ar savām kaimiņienēm, kuras, viņas-prāt, piedevām ir arī gudras. Tādēļ Vika izmēģinās laimi biznesā – atvērs restorānu, mākslas galeriju un cituz uzņēmumus. Tomēr viss velti – nekas neizdosies! Seriāla pēdējās sērijās Vi-kas un Maksima laulība šo eksperimentu dēļ būs uz izjukšanas robežas, bet visu glābs tas, ka auklīte atradīs sev piemēroto, īsto profesiju!

"Manas mīļās aukles" septītās sezonas pirmizrāde jau 17.septembrī 18:15 TV3!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV