Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Banku augstskola jauno studiju gadu sagaida ar jaunu mājas lapu

Lauris Kupčs, 18.09.2009. 10:46

Uzsākot jauno studiju gadu Banku augstskola kā dāvanu saviem studentiem un darbiniekiem ir sarūpējusi jaunu mājas lapu, tās adrese paliek nemainīga: www.ba.lv.

Jaunā Banku augstskolas mājas lapa ir ar mūsdienīgu dizainu un mājas lapas apmeklētājiem vieglāk lietojamu informācijas izkārtojumu.

Banku augstskolas mājas lapā ir pieejama informācija ne tikai par augstskolu, tās aktualitātēm, starptautisko sadarbību, bet arī par dažādiem projektiem, konferencēm, publiskajām lekcijām, kuras organizē Banku augstskola.

Topošie studenti jaunajā mājas lapā varēs iepazīties ar informāciju par studiju iespējām pirmā līmeņa, bakalaura, maģistra un doktora studiju programmās, uzņemšanas nosacījumiem, sagatavošanas un klausītāju kursiem, bet esošie Banku augstskolas studenti varēs uzzināt vairāk par apmaiņas studiju un prakses iespējām ārvalstīs, par studentu padomi, dienesta viesnīcu un citu studentiem nozīmīgu informāciju.

Uzņemšana nepilna laika studiju programmās Banku augstskolā turpinās līdz 7.oktobrim.

Banku augstskolas maģistra studiju programmās reflektanti var pieteikties līdz 30.septembrim studiju programmās "Finanses" un "Uzņēmējdarbības vadīšana" un līdz 15.oktobrim studiju programmā "Uzņēmumu vadīšana radošajās industrijās".

Banku augstskola - Tavas profesionālās veiksmes ceļš!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV