Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Banku augstskolā fakultatīvie maksas biznesa angļu valodas kursi

Lauris Kupčs, 23.09.2009. 11:00

Banku augstskolas Svešvalodu katedra organizē fakultatīvos maksas biznesa angļu valodas kursus "Presenting Information in Writing for Business Purposes".

Šie kursi ir domāti ne tikai studentiem, kuri vēlas pilnveidotu savas zināšanas un praktiskās iemaņas tekstu veidošanā lietišķām vajadzībām, padziļināti apgūtu dažādus lietišķo rakstu veidus (piem. ziņojumi, pārskati, anotācijas), bet arī lietišķiem cilvēkiem, kuri vēlas iemācīties veidot lietišķo saraksti angļu valodā, kas noderēs kontaktējoties ar ārvalstu darījuma partneriem un investoriem.

Kursu Presenting Information in Writing for Business Purposes apjoms ir 20 stundas un plānotais apmācības laiks ir piektdienas vakaros no plkst.18.00 - 19.30. Kursus vadīs pasniedzēja Inguna Peniķe, kurai ir liela pieredze, gatavojot Banku augstskolas studentus starptautiskam rakstiskam biznesa eksāmenam ''Eurobusiness Diploma''.

Maksa par biznesa angļu valodas kursiem Presenting Information in Writing for Business Purposes ir tikai 30 Ls. Šajā cenā iekļauti arī mācību materiāli.

Pieteikties var līdz 30.septembrim rakstot e-pastu uz adresi sandra.ozolina@ba.lv.

Banku augstskola - Tavas profesionālās veiksmes ceļš!

Papildu informācija:
tālr.29232244;
Sandra Ozoliņa, Svešvalodu katedras vadītāja.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV