Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pirmo reizi televīzijas ekrānos Karību jūras pirāti otrā un trešā daļa - tikai TV3

Marta Zandersone, 09.10.2009. 15:27 | komentāri (1)

Filmas Karību jūras pirāti otrā un trešā daļa būs redzama televīzijas ekrānos – piedzīvojiet šīs pirmizrādes kopā ar TV3! Oktobris gluži nejauši pasludināts par pirātu mēnesi un sestdienās TV3 ekrānos tie uzdzīvos ne pa jokam! Un šobrīd TV3 sestdienas jau teju oficiāli var pasludināt par īstām ģimenes dienām – pēcpusdienas kopā ar lielajām animācijām, tad jaunā un patiesi jestrā spēle Dullais Desminieks un vakara noslēgumā aizraujoši piedzīvojumi plašajā pasaulē ar Džoniju Depu un pirātiem! Baudiet aizraujošas sestdienas kopā ar visu ģimeni tikai TV3!
Pirmo reizi televīzijas ekrānos Karību jūras pirāti otrā un trešā daļa - tikai TV3

Karību jūras pirāti uzdzīvo TV3

17.oktobrī, 21:20 Karību jūras pirāti: Miroņa lāde

Būt parādā dzīvību nevis kaut kam, bet paša Klīstošā Holandieša kapteinim Deivijam Džonam - tas ir nopietnākais pārbaudījums apburošajam nelietim un pirātu kapteinim Džekam Sperovam. Lai izglābtos no draudiem būt nolādētam uz mūžu, Džeks dodas jaunos un vēl bīstamākos piedzīvojumos, kļūstot par šķērsli Vila un Elizabetes laulībām, kuriem neatliek nekas cits, kā doties draugam palīgā.

Redzēsiet galvu reibinošus trikus un specefektus, iemīļotos varoņus, jūras briesmoņus un cilvēkēdājus, bet ne tikai!

Filmas nosaukums oriģinālvalodā: Pirates of the Carribean: Dead Man's Chest

Lomās: Džonijs Deps, Orlando Blūms, Keira Naitlija u.c.

Režisors: Gors Verbinskis

Filma veidota ASV, 2006.gadā

24.oktobrī, 21:20 Karību jūras pirāti: Pasaules malā

Jūras pirātu ēra tuvojas nobeigumam, taču līdz tam pasaule piedzīvos vēl vienu grandiozu avantūru, kurā piedalīsies jau labi zināmie varoņi. Lai iegūtu maģisko karti, ar kuras palīdzību ir iespējams atrast Deiva Džonsa matu šķipsnu un izglābt Džeku Sperovu, Vils Tērners dodas uz Austrumiem. Džeks tiek izglābts, taču vai uz ilgu laiku? Deivs Džonss, lords Katlers Bekets, dēmoniskais aziātu pirāts Sjao Fengs un komandors Džeimss Norintons apvienojas tikai viena iemesla dēļ ar vienu mērķi – sagūstīt Džeku Sperovu, kapteini Barbosu un pirātus visā pasaulē. Saprotot, ka uzveikt tādus pretiniekus nebūs viegli, Džeks un viņa draugi dodas uz kādu vietu, kura nav atzīmēta nevienā kartē – uz bojā gājušo kuģu salu. Tā atrodas kaut kur pašā Pasaules malā.

Filmas nosaukums oriģinālvalodā: Pirates of the Carribean: at world’s end

Lomās: Džonijs Deps, Orlando Blūms, Keira Naitlija, Džefrijs Rašs u.c.

Režisors: Gors Verbinskis

Filma veidota ASV, 2007.gadā

Vai šīs būs pēdējas Karību jūras pirāti filmas?


Domājot par nākamās, ceturtās Karību jūras pirāti daļas filmēšanu, dzirdētas baumas, ka galveno varoņu atveidotāji nevēloties piedalīties šīs filmas turpinājuma tapšanā. Džonijs Deps, pēc Walt Disney Studios prezidenta Dika Kuka aiziešanas no filmu studijas, nopietni apsvēra domu atteikties no līdzdalības ceturtās daļas filmēšanā. Bet Elizabetes Svanas atveidotāja Keira Naitlija portālam moviefone.com atzina: „Tā bija absolūti fantastiska pieredze, un tā bija arī liela daļa manas dzīves, taču man nešķiet, ka man vajadzētu tur atgriezties. Man šis posms ir noslēdzies. Tomēr es ar prieku skatīšos nākamo filmu. Un Deps ir tik satriecošs šajā lomā. Domāju, tas būs brīnišķīgi." Šobrīd plānots, ka ceturto Karību jūras pirāti filmu uzņems nākamā gada sākumā un kino ekrānus sasniegs 2011.gadā. Bet pēc dzirdētajām domstarpībām nav īstas skaidrības – vai trešā daļa nebūs arī pēdējā?

Sestdienas - īstenas Ģimenes dienas

Nu sestdienas TV3 oficiāli var saukt par īstām ģimenes dienām – pēcpusdienās lielās animācijas lielajiem un maziem (Aizskalotais, Ēģiptes Princis, Ragi un nagi u.c.), tad Dullais desmitnieks ar mūžam šarmanto Baibu Sipenieci-Gavari un kā punkts uz i būs aizraujošas filmas – visu Oktobri Karību jūras pirāti un filmas televīzijas pirmizrādes! Un nesakiet, ka mēs Jūs nebrīdinājām:

http://www.youtube.com/watch?v=57ylrKLUUMI


Sekojiet aizraujošajām Karību jūras pirāti filmu televīzijas pirmizrādēm 17. un 24.oktobrī tikai TV3!

Prieks kopā būt! Ar mīlētāko televīziju Latvijā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV