Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Rīgas Stradiņa universitāte atver durvis interesentiem par studiju iespējām

Rīgas Stradiņa universitāte, 06.04.2010. 13:52

Rīgas Stradiņa universitāte (RSU) pasludina aprīli un maiju par "Atvērto durvju mēnešiem", kuru laikā norisināsies dažādas, potenciālajiem studentiem organizētas aktivitātes: Atvērto durvju dienas, Informatīvās pēcpusdienas un ekskursijas, kuru mērķis ir informēt par RSU piedāvātajām studiju programmām, studiju procesu u.c. izglītības iespējām.

Jau sākot ar aprīļa sākumu, RSU, Dzirciema ielā 16 norisināsies sekojošas aktivitātes:

Atvērto durvju dienas:

2010. gada 10. aprīlī, plkst. 12.30 – sociālo zinātņu studiju programmām;

2010. gada 17. aprīlī, plkst.11.00 – medicīnas un veselības aprūpes studiju programmām.

Atvērto durvju dienā nākamos studentus sagaidīs un uzrunās RSU vadība – rektors un Mācību prorektore. Visi 11 fakultāšu dekāni stāstīs par studiju programmu saturu un tām iespējām, kas nākamajam studentam pavērsies pēc studiju beigām. Nākamie studenti varēs klātienē tikties ar fakultāšu dekāniem un jau esošajiem studentiem, apmeklēt RSU katedras un klātienē vērot praktisko nodarbību piemērus, prezentācijas un tādējādi dziļāk iepazīt savas potenciālās augstskolas vidi.

Informatīvās pēcpusdienas.

Gadījumā, ja nav bijusi iespēja apmeklēt Atvērto durvju dienu, mūsu nākamajiem studentiem būs iespēja aprīļa beigās un maija sākumā apmeklēt RSU informatīvās pēcpusdienas. Pēcpusdienas notiks otrdienās, trešdienās un ceturtdienās un katra no tām tiks veltīta kādai no RSU fakultātēm un tās piedāvātajām studiju programmām. Sīkāka informācija par pēcpusdienu norises laikiem būs pieejama RSU mājaslapā: www.rsu.lv

RSU Informācijas centrs piedāvā skolēnu grupām ekskursijas - gan RSU galvenajā ēkā, Dzirciema ielā 16, gan universitātes mācību bāzēs Rīgas Austrumu klīniskajā slimnīcā. Skolēniem būs iespēja apmeklēt RSU katedras, kurās notiek studentu apmācība, bibliotēku, Studējošo pašpārvaldi un tikties ar pasniedzējiem un studentiem viņu ikdienas vidē. Lai labāk iepazītu studenta ikdienu, tiks piedāvātas arī RSU pasniedzēju lekcijas par aktuālām, interesantām tēmām jurisprudences, politikas, medicīnas u.c. jomās. Savukārt RSU mācību bāzēs Rīgas Austrumu klīniskajā slimnīcā tie, kuri interesējas par medicīnas un veselības aprūpes studiju profilu, varēs vairāk uzzināt par medicīnas jomas mācībspēku un studentu ikdienu.

Sīkāka informācija: www.rsu.lv, RSU Informācijas centrs, 67409105, studinfo@rsu.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV