Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

TV3 skatītākais kanāls arī aprīlī

Marta Zandersone, 07.05.2010. 11:21

Aizvadītajā mēnesī par skatītāko kanālu jau atkal kļuvis TV3 un TOP5 ierindojas tikai TV3 pārraides! Iecienītākā Aprīļa programma bija TV3 svētdienu lielais šovs Dejo ar Zvaigzni, mīļākais seriāls joprojām ir UgunsGrēks, lielāko uzticību ziņu raidījumu vidū turpina noturēt TV3 Ziņas, bet izmeklējošās žurnālistikas žanra raidījumu starpā skatītākais joprojām ir Nekā Personīga. Maija mēnesī TV3 aizvadīs hokeja zīmē, jo jau 8.maijā skatītāji varēs sekot pirmajai Latvijas izlases spēlei Pasaules čempionātā hokejā! Sekojiet jaunākajai informācijai TV3 un atbalstiet mūsējos cīņā uz ledus.
TV3 skatītākais kanāls arī aprīlī

Pēdējos trīs mēnešus TV3 pārliecinoši izvirzījies televīziju līdera pozīcijā un arī Aprīlī kļuvis par skatītāju iecienītāko televīzijas kanālu, tā liecina TNS Latvia dati! Aprīļa mēnesī TV3 ieņem 1.vietu starp visiem televīziju kanāliem, tā vērošanai skatītāji, kas vecāki par četriem gadiem, veltījuši 15.5% no kopējā televīzijas skatīšanās laika.*

Jau tuvāk iepazīstoties ar pieejamiem TNS Latvia datiem un Aprīļa programmu TOP5, redzams, ka no piecām pozīcijām visas ieņem tikai TV3 piedāvātās pārraides. Pirmo vietu dalījums neatšķiras no iepriekšējā mēneša – arī Aprīlī 1.vietu ieņem svētdienu šovs Dejo ar Zvaigzni un 2.vietā ierindojas Latvijā veidotais seriāls UgunsGrēks. Kā trešā Aprīļa skatītākā programma ir raidījums Ekstrasensu cīņas, kuram seko TV3 Laika Ziņas un TV3 Ziņas.

Skatītākās televīzijas ģenerāldirektore Baiba Zūzena par pēdējo mēnešu sasniegumiem: „Aprīlis TV3 bija ļoti veiksmīgs mēnesis un tas skaidri parādīja, ka TV3 ir mīlēts kanāls ne tikai tādēļ, ka esam spējuši izveidot patiešām spēcīgu un skatītājiem interesantu programmu. TV3 savas pozīcijas nostiprinājis arī pateicoties tam, ka ir vienīgais kanāls Rīgā un tās apkārtnē, kuru var redzēt, lietojot parasto istabas antenu. Šādu izvēli veicām, jo mums ir svarīgs ikviens skatītājs un nevēlējāmies, lai kāds paliek bez iecienītās TV3 programmas. Pāreja uz virszemes ciparu apraidi ir sasteigta un nepārdomāta un aprīļa skatīšanās rezultāti skaidri parāda, ka ir vēl ļoti daudz skatītāju, kas skatās televizoru, izmantojot analogo ēteru.”

Skatītākās TV3 pārraides Aprīlī, TOP10*
Svētdienas šovs Dejo ar Zvaigzni, 11.6 reitings
Seriāls UgunsGrēks, 11.3 reitings
Raidījums Ekstrasensu cīņas 7, 11 reitings
TV3 laika ziņas, 10.1 reitings
TV3 Ziņas, 9.3 reitings
Spēle Dullais desmitnieks, 8.4 reitings
TV3 Ziņas svētdienās, 8.4 reitings
Raidījums Nekā Personīga, 7.9 reitings
TV3 laika ziņas sestdienās, 7.8 reitings
TV3 Ziņas sestdienās, 7.6 reitings

Vadošais televīzijas kanāls TV3 maijā piedāvā sekot Pasaules čempionātam hokejā!

Prieks kopā būt!

* TNS Latvia dati: vecuma grupa 4+, laika periods 01.04.2010.-30.04.2010.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV