Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

RTU sākas izlaidumu laiks

Egita Kancāne, 14.06.2010. 11:52

Otrdien, 15.jūnijā, Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) sāksies izlaidumu laiks, kas ilgs līdz 6.jūlijam. Šovasar RTU kopumā absolvēs ap 2500 jauno speciālistu.

Pirmie šā gada vasaras izlaidumi paredzēti RTU Inženierekonomikas un vadības fakultātes maģistra studiju programmas "Ekonomika", "Uzņēmējdarbība un vadīšana", "Starptautisko ekonomisko sakaru organizēšana un vadīšana" studentiem - šie izlaidumi 15.jūnijā notiks RTU Lielajā aulā, Kaļķu ielā 1, plkst. 13.

Inženierekonomikas un vadības fakultātes programmu absolventu izlaidumi notiks arī 18., 19., 21., 22. un 30.jūnijā.

22.jūnijā notiks Arhitektūras un pilsētplānošanas maģistru izlaidums, 1., 2. un 3.jūlijā - Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes izlaidumi, 2.jūlijā - Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes izlaidums, kā arī Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes izlaidums, 3.jūlijā - Būvniecības fakultātes izlaidums, 5.jūlijā - Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes izlaidums, 3. un 6.jūlijā - Transporta un mašīnzinību fakultātes izlaidumi.

Pilns RTU izlaidumu saraksts publicēts RTU interneta mājaslapā www.rtu.lv

Rīgas Tehniskā universitāte ir vienīgā daudznozaru tehniskā universitāte Latvijā, kurā kopumā studē aptuveni 16 000 studentu. Ik gadu RTU absolvē apmēram 3000 augstākā līmeņa speciālistu, lielākā daļa no tiem ir ar inženiera kvalifikāciju un darbojas tādās valsts attīstībai vitāli svarīgās tautsaimniecības nozarēs kā apstrādes rūpniecība; elektroenerģijas, siltumenerģijas, gāzes un ūdens apgāde; būvniecība; transports; sakari un telekomunikācijas u. c.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV