Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Grandiozie svētki „Studentu paradīze" notiks tieši pēc mēneša

Līga Gablika, 24.08.2010. 10:08

24. septembrī ar Swedbank jauniešu programmas OPEN atbalstu Arēnā Rīga notiks grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki visā Baltijā – „Studentu paradīze", ko organizē studenti no 25 lielākajām Latvijas augstskolām. Svētkos uz 8 skatuvēm uzstāsies vairāk kā 40 mākslinieki no ASV, Lielbritānijas, Brazīlijas, Igaunijas, Dānijas, Lietuvas un, protams, populārākie mākslinieki no Latvijas. Vēl tikai līdz 1. septembrim ir iespēja iegādāties biļetes par īpašu cenu: 4 Ls un 3 Ls, uzrādot kādu no Swedbank jauniešu programmas OPEN atlaižu kartēm.
Grandiozie svētki „Studentu paradīze" notiks tieši pēc mēneša

Par šī gada svētku galvenajiem māksliniekiem pasludināti: Dollarman (USA), kurš izpildīs tādas dziesmas kā Rock This Party, Sound Of Freedom, Hit The Floor un DJ Gabbi Lopez (UK) – Londonas lielāko klubu DJ. Svētkos vairāk kā 10 000 esošos un topošos studentus priecēs arī populārākie Latvijas mūziķi: viens no labākajiem hip-hop izpildītājiem GACHO, alternatīvā roka leģendas Pienvedēja Piedzīvojumi, grupas Musiqq un Ēnas, Andre Crash (a.k.a. DJ Crash), Anitta Smith, Franzo Kolms, DJ Poll, Seat Free, WILD, 2tie u.c., kuri tikls atklāti jau tuvākajā laikā! Svētku apmeklētāji tiks ievilkti atraktīvos konkursos, augstskolu un atbalstītāju izklaidējošo stendu izdarībās, kā arī tie varēs vērot Red Bull Wintch Session! Vairāk par svētku programmu var uzzināt mājas lapā www.studentuparadize.lv, kā arī sekojot jaunumiem Twitter.com/StudentParadize.

Lai svētku gaidīšanu padarītu aizraujošāku, „Studentu paradīzes" organizatori ir izsludinājuši divus konkursus: video konkursu „Studentu Rekordi" un konkursu dejotājiem par iespēju uzstāties svētkus un dejot kopā ar Dollarman. Vairāk par konkursiem un to nolikumi: www.studentuparadize.lv.

Biļetes uz „Studentu paradīzi" nopērkamas Biļešu Servisa kasēs un BezRindas.lv. Biļešu cena līdz 1. septembrim 4 Ls, pēc 1. septembra – 5 Ls. Pasākuma dienā uz vietas biļete maksās 6 Ls. Swedbank jauniešu programmas OPEN karšu īpašniekiem biļetes par 1 Ls lētākas. Kā vienu no šī gada jaunumiem organizatori ieviesuši draugu komplektu, kas no 25. augusta būs pieejams Biļešu Servisa kasēs: līdz 1. septembrim 6 biļešu komplekts maksās 20 Ls, bet pēc 1. septembra 6 biļešu komplekta cena būs tikai 25 Ls.

„Studentu paradīzi" atbalsta: Swedbank jauniešu programma OPEN, AXA. Tavas dzīves ritms, Tuborg, Tallink Hotel Riga European Hit Radio, JCDecaux, LNT, Nacionālais e-dienests Inbox.lv, Draugiem.lv, DELFI, 1188.lv, I/C Olimpia, Rīgas Dome , Forum Cinemas, Dāvanu Serviss, Tallink, Coca Cola, Fantasy Park, Contex, Ķeizarmežs, Moora, Swatch, Garnier, Latvijas Gumijlēcēju klubs, Double Coffee, Corporate, Arēna Rīga, Nightlife.lv, Studentlife.

Studenti dažādi – Paradīze viena. Tiekamies Paradīzē!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV