Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Studentu paradīze" notiks jau šovakar

Līga Gablika, 24.09.2010. 10:12

Grandiozie svētki "Studentu paradīze" jau šovakar notiks „Arēnā Rīga", kad tie kopā pulcēs vairāk kā 10 000 studentus no visas Latvijas. Svētkus ar Swedbank jauniešu programmas OPEN atbalstu rīko studenti no 25 Latvijas lielākajām augstskolām. "Studentu paradīze" šogad ir īpaša ar to, ka „Arēnā Rīga" būs 9 skatuves, uz kurām uzstāsies vairāk kā 40 populāri mākslinieki no 7 pasaules valstīm.
"Studentu paradīze" notiks jau šovakar

Svētkus atklās Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers un Latvijas augstskolu un universitāšu rektori. Organizatori ir īpaši padomājuši par to, lai pasākums būtu saistošs katras muzikālās gaumes piekritējam, tādēļ arī pagājušās nakts laikā tika uzbūvētas 9 skatuves: Main Stage, ZZ Stage, DELFI Rock Stage, Interactive Party Stage, Tuborg Green Stage, European Hit Radio Stage, BSA Stage, Red Bull Winch Session Zone un Party Bus Zone. Svētkos studentus priecēs: Dollarman (ASV), Gabbi Lopez (UK), GACHO, Aisha, Pienvedēja Piedzīvojumi, Musiqq, Ēnas, Mimicry (EST), Seat Free, WILD, 2tie, Thursday 12th, DJ Mareks Lācis, Anitta Smith, Franzo Kolms, Johny Adroit, Droydi (BRAZIL), DJ Alias, Rock5, DJ Rapa, Dee & Kamy (LT), Moses Malone (DK), Dvīnes, Fakts, Grafomāns, Artūrs Mednis, Arno, Marimana, Sairam, Big N, Mārtiņš Kreilis, [Ex] da Bass, Shons, Vento, Emi un daudzi citi. Ar skatuvju izvietojumu un mākslinieku uzstāšanās laiku var iepazīties svētku mājas lapā www.studentuparadize.lv.

Svētku sākums jau 21:00, kad tiks atvērtas visas skatuves un sāks darboties augstskolu un atbalstītāju izklaidējošie stendi, kuros varēs darīt dažādas studentiskas aktivitātes, caur kurām labāk iepazīt augstskolas un universitātes, kā arī, apmeklējot visus stendus, būs iespēja piedalīties loterijā ar vērtīgām balvām. Uz visām skatuvēm notiks konkursi, kuru kopējais balvu fonds – vairāk kā 2 000 Ls vērtībā.

Biļetes uz "Studentu paradīzi" nopērkamas Biļešu Servisa kasēs un BezRindas.lv, biļetes cena - 6 Ls. Swedbank jauniešu programmas OPEN karšu īpašniekiem biļetes pieejamas lētāk. Organizatori aicina izmantot Draugu komplektu - kopā jautrāk un arī lētāk - ņem 6 biļetes, bet maksā tikai par 5.

Svētkus atbalsta: Swedbank jauniešu programma OPEN, Zelta Zivtiņa, AXA. Tavas dzīves ritms, Red Bull, Tuborg, Tallink Hotel Riga, European Hit Radio, LNT, Nacionālais e-dienests Inbox.lv, Draugiem.lv, Forum Cinemas, 1188, DELFI, I/C Olimpia, Garnier, Dāvanu Serviss, Tallink, Coca – Cola Hellenic Latvia, Fantasy Park, Contex, Ķeizarmežs, Moora, Swatch, Latvijas Gumijlēcēju klubs, New Yorker, Rīgas Dome, JCDecaux, Riga Partybus, Corporate, Arēna Rīga, Nightlife.lv, Studentlife.lv, Latvenergo, Gutta, Just Bar, BTA, Studentu Atbalsta Fonds.

Studenti dažādi – Paradīze viena. Tiekamies Paradīzē šovakar!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV