Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

"Studentu paradīzē" uzstāsies 40 mākslinieki no septiņām pasaules valstīm

Līga Gablika, 31.08.2010. 09:55

Grandiozāko mācību gada atklāšanas svētku "Studentu paradīze" organizatori lielāko daļu mākslinieku, kuri 24. septembrī Arēnā Rīga aizraus vairāk kā 10 000 esošos un topošos studentus, lai padarītu šos svētkus vēl grandiozākus kā jebkad iepriekš.
"Studentu paradīzē" uzstāsies 40 mākslinieki no septiņām pasaules valstīm

"Studentu paradīze" par paradīzi zemes virsū pārvērtīs ne tikai Arēnu Rīga, bet arī tās apkārtni. Visā tās teritorijā tiks izbūvētas astoņas skatuves: OPEN Main Stage, DELFI Rock Stage, Club Music Stage, Tuborg Green Stage, European Hit Radio Stage, Red Bull Winch Session Zone, Party Bus Zone un BSA Stage. Uz šīm skatuvēm uzstāsies vairāk kā 40 mākslinieki no 7 pasaules valstīm! Ievērojamākie no tiem: Dollarman (ASV), Gabbi Lopez (UK), Gacho, Aisha, Pienvedēja Piedzīvojumi, Musiqq, Ēnas, Mimicry (EST), Seat Free, WILD, 2tie, Thursday 12th, Andre Crash, Anitta Smith, Franzo Kolms, Johny Adroit, Droydi (BRAZIL), DJ Alias, Rock5, DJ Rapa, Dee & Kamy (LT), Moses Malone (DK), Dvīnes, Fakts, Grafomāns, DJ Lācis, Artūrs Mednis, Arno, Marimana, Sairam, Big N, Mārtiņš Kreilis, [Ex] da Bass un daudzi citi! "Studentu paradīzes" vadītāja kārtā iecelts humoristiskais Māris Grigalis.

"Ar nepacietību gaidu uzstāšanos "Studentu paradīzā", kam gatavoju īpašu šovu, kas visus apmeklētājus pārsteigs. Izpildīšu ne tikai tādus hītus kā Rock this Party, Sounds of Freedom, bet arī savu jaunāko singlu Spanish Lover. Tiekamies labākajā rudens pasākumā!" – tā par svētkiem "Studentu paradīzes" galvenais mākslinieks no ASV – Dollarman. Savukārt Gacho saka: „Būsim "Studentu paradīzē" ar speciālu šovu, kura sagatavošanā iesaistīti daudz cilvēki. Gribam, lai katrs koncerts, un šis jo īpaši, apmeklētājus ierauj savā atmosfērā. Tāpēc pie tā arī strādājam. Kāds konkrēti tas būs– to sajutīs visi, kuri atnāks uz šo vienreizējo pasākumu!"

Apmeklētājus priecēs ne tikai jau pieminētie mākslinieki, bet arī krāšņa svētku atklāšana, augstskolu rektoru uzrunas, aizraujoši deju priekšnesumi, dalība atraktīvos konkursos, kā arī vairāk kā 20 augstskolu un svētku atbalstītāju izklaidējošo stendu apmeklēšana, kuros notiks dažādas un vēl nebijušas studentiskas izdarības! Pirmo reizi Baltijā notiks arī Red Bull Winch Session - urban wakeboard extrēmas sacensības pilsētas apstākļos.

Biļetes uz "Studentu paradīzi" nopērkamas Biļešu Servisa kasēs un BezRindas.lv. Biļešu cena no 1. septembra – 5 Ls. Pasākuma dienā uz vietas biļete maksās 6 Ls. Swedbank jauniešu programmas OPEN karšu īpašniekiem biļetes pieejamas lētāk. Organizatori aicina izmantot Draugu komplektu - kopā jautrāk un arī lētāk - ņem 6 biļetes, bet maksā tikai par 5.

"Studentu paradīzi" organizē studenti no 25 Latvijas lielākajām augstskolām, svētkus atbalsta: Swedbank jauniešu programma OPEN, AXA. Tavas dzīves ritms, Tuborg, Tallink Hotel Riga, European Hit Radio, LNT, Nacionālais e-dienests Inbox.lv, Draugiem.lv, Forum Cinemas, 1188.lv, DELFI, I/C Olimpia, Garnier, Dāvanu Serviss, Tallink, Coca – Cola Hellenic Latvia, Fantasy Park, Contex, Ķeizarmežs, Moora, Swatch, Latvijas Gumijlēcēju klubs, Rīgas Dome, JCDecaux, Riga Partybus, Corporate, Arēna Rīga, Nightlife.lv, Studentlife.lv, Gutta.

Studenti dažādi – Paradīze viena. Tiekamies Paradīzē 24.septembrī.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV