Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Notiks bezmaksas "Studentu paradīzes" "Extreme party 2010"

Līga Gablika, 06.09.2010. 09:52

Jau šo ceturtdien, 9.septembrī, no plkst. 18:00 I/C Olimpia stāvlaukumā notiks ikgadējais grandiozāko mācību gada atklāšanas svētku Studentu Paradīzes EXTREME party 2010. Ieeja pasākumā bez maksas.
Notiks bezmaksas "Studentu paradīzes" "Extreme party 2010"

Šo pasākumu īpaši ekstrēmu un aizraujošu padarīs SABI Streetstock drifta paraugdemonstrējumi, kā ietvaros tiks izpildīta sinhronā mašīnu driftošana , uzstāsies Studentu Paradīzes deju konkursa finālisti, kā arī pirmo reizi Baltijā izbūvētos āra baseinos notiks Red Bull Winch Session - urban wakeboard ekstrēmas sacensības pilsētas apstākļos! Enerģisku muzikālo noformēju pasākumā gādās European Hit Radio DJ Ikazz un Ivo Lorencs. Protams, neizpaliks arī konkursi apmeklētājiem ar vērtīgu balvu fondu no Studentu Paradīzes atbalstītājiem.

''Speciāli priekš EXTREME Party esam sagatavojuši divus lielākos āra pārvietojamos baseinus Baltijā, kuri tiks piepildīti ar aptuveni 55 tonnām ūdens, kā arī starp baseiniem tiks izvietoti speciāli slaidi, par kuriem veikbordistim slaidos no viena baseina uz otru. Tā kā līdz šim Latvijā un visā Baltijā nekas tāds nav darīts - mums, organizatoriem, tas bija liels izaicinājums, taču jau šo ceturtdien varēsiet visu redzēt darbībā!" atklāj "Studentu paradīzes" projekta vadītājs Jānis Dāboliņš.

Nu jau tradicionāli par šī pasākuma neatņemamu sastāvdaļu ir kļuvušas īstu vai pašdarinātu transportlīdzekļu stumšanas sacensības, kurās aicinātas piedalīties komandas no studentu un sadarbības partneru vidus. Komandām ir iespēja sevi parādīt īpaši atraktīvi un radoši, tādā veidā pozicionējot savu augstskolu, studējošo pašpārvaldi vai vienkārši jautru draugu kompāniju. Vairāk par sacensībām un pieteikšanos tām - lasiet www.studentuparadize.lv.

"Studentu paradīze" ir grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki Baltijā, kas 24.septembrī notiks Arēnā Rīga un pulcēs vairāk kā 10 000 studentu. Svētkus organizē studenti no 25 Latvijas lielākajām augstskolām. EXTREME party atbalsta: Swedbank jauniešu programma OPEN, I/C Olimpia, Streetstock, DELFI, 1188.lv, Draugiem.lv, Contex, Garnier, Ķeizarmežs, Fantasy Park, Inbox.lv, European Hit Radio.

Studenti dažādi - Paradīze viena. Tiekamies Paradīzē!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV