Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Banku augstskolā notiks Eseksas Biznesa Skolas profesora publiskā lekcija

Lineta Mikša, 23.11.2010. 14:52

26. novembrī Banku augstskola saviem studentiem, darbiniekiem un jebkuram interesentam piedāvā publisko lekciju „Reģionālā attīstība un kreatīvās industrijas". Lekciju vadīs Eseksas Biznesa Skolas profesors (Eseksas Universitāte, Lielbritānija) Džejs Mitra (Jay Mitra). Profesors J.Mitra runās par reģionālo attīstību un kreatīvajām industrijām, sniedzot piemērus no Lielbritānijas pieredzes.

Profesora J.Mitra ir uzņēmējdarbības un inovāciju centra direktors un viņa akadēmiskā pieredze un pētnieciskās intereses ir jaunu uzņēmumu radīšana, uzņēmējdarbība un reģionālā attīstība, inovācijas un mazie uzņēmumi un to internacionalizācija.

Savas vizītes ietvaros Banku augstskolā profesors piedāvā publisko lekciju, kas notiks 2010.gada 26.novembrī, plkst.16, Rīgā, K.Valdemāra ielā 161, Banku augstskolā, konferenču zālē, 1.stāvā.

Banku augstskola ar savu studiju programmu piedāvājumu akcentē ne vien noteiktas profesijas apgūšanu, bet liek arī uzsvaru uz inovatīvo spēju veicināšanu, vienlaicīgi vairojot inovatīvo potenciālu visā sabiedrībā kopumā.

Publiskā lekcija ir bezmaksas, tā notiks angļu valodā un iepriekšējā pieteikšanās nav nepieciešama.

Papildus informācija par profesora J.Mitra akadēmisko darbību un publikācijām atrodama Banku augstskolas mājas lapā: www.ba.lv sadaļā Aktualitātes.

Laipni aicināti visi interesenti!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV