Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

ZZ Čempionātā uzvar skolēni no Jaunpils un Liepājas

Linda Igolniece, 30.05.2011. 09:56

28.maijā parkā Esplanāde jau piekto gadu norisinājās Latvijas lielākās skolēnu sporta un prāta spēles ZZ Čempionāts. Pēc aizvadītajiem 10 atlases posmiem visos Latvijas novados, šodien Latvijas spēcīgākās klases tikās ZZ čempionāta superfinālā Esplanādē. Sacensības iesākās ar grandiozu 3000 skolēnu, atpazīstamu sportistu, Ufo un Zelta Zivtiņas jauniešu gājienu no Brīvības pieminekļa.
ZZ Čempionātā uzvar skolēni no Jaunpils un Liepājas

Finālā par uzvaru cīnījās jaunieši, kas desmit ZZ Čempionāta pusfinālos izkonkurējuši gandrīz 4 0 000 skolēnus no visas Latvijas. Visas dienas garumā Esplanāde notika sportiskas, jautras un muzikālas aktivitātes čempionāta dalībniekiem, to faniem,draugiem un ģimenēm. Uzvaru izcīnīja Jaunpils vidusskolas 8.klase un Liepājas Valsts 1. ģimnāzijas 11.d klase, otro vietu ieguva Rīgas Kultūru vidusskolas 8.a klase un Gulbenes novada valsts ģimnāzijas 11.a klase un trešo Ādažu vidusskolas 8.a klase un Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas 10.v klase.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV