Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LMT klienti Gaisa balonu festivālu LMT Kauss 2011 Jelgavā varēs apmeklēt bez maksas

Valdis Jalinskis, 10.08.2011. 15:51 | komentāri (1)

Latvijas Mobilais Telefons (LMT) ielūdz savus klientus uz Gaisa balonu festivālu LMT Kauss 2011, kas šogad no 10. līdz 14. augustam norisināsies Jelgavā. Līdz 11. augustam LMT abonenti un OKartes lietotāji piesakoties LMT Wap lapā varēs saņemt ielūgumus bez maksas.

„LMT Gaisa balonu festivāls ir viena no senākajām LMT tradīcijām un vizuāli spilgtākajiem Latvijas vasaras notikumiem. Festivāla norise, tāpat kā Latvijas Mobilais Telefons, ir audzis līdz ar gadiem, kļūstot aizvien iespaidīgāks un daudzskaitlīgāks, ik gadu pulcējot aizvien vairāk dalībnieku un skatītāju. Kā allaž ceram, ka laikapstākļi mūs nepievils un ļaus pilotiem pierādīt savu profesionalitāti no jauna pārsteidzot visus pilsētas iedzīvotājus un viesus," komentē LMT prezidents Juris Binde.

13. Gaisa balonu festivālā LMT Kauss 2011 sacensībās piedalīsies vairāk nekā 20 gaisa baloni gan no Latvijas, gan ārvalstīm. Festivāla apmeklētāji varēs vērot arī īpašus balonu šovus. Ceturtdien, 11. augustā, notiks gaisa balonu degļu šovs – pilotu parāde, bet piektdien un sestdien, 12. un 13. augustā – gaisa balonu nakts spīdēšana, iespēja tuvumā aplūkot balonus un novērtēt pilotu darbošanos. Neatņemama festivāla sastāvdaļa ir izklaides programma piektdienas un sestdienas vakaros no 18:00, kurā piedalīsies gan jauni, gan pazīstami mūziķi – Lauris Reiniks, Otra Puse, Kaža, Nikolajs Puzikovs, Credo, Apvedceļš u.c. Festivāla noslēgumā 13. augusta vakarā – krāšņa, muzikāla gaisa balonu nakts spīdēšana kopā ar uguņošanu.

Lai saņemtu ielūgumu uz pasākumu, LMT vai OKartes klientam savā telefonā ir jāatver LMT Wap lapa m.lmt.lv, sadaļā „Balonu festivāls" jāpiesakās bezmaksas ielūgumam un jāsaņem atbildes īsziņa. Šī īsziņa būs jāuzrāda pie ieejas pasākumā.

Ielūgumu skaits ir ierobežots un katram klientam ir iespējams pieteikties tikai vienam ielūgumam!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV